3 oktober 2020

WTF - Who's Turning Fifty

Voor een jarig vriendinnetje die 50 werd, maakte ik dit camera-album. Haar hobby is fotograferen en hoe toepasselijk is het dan om een camera cadeau te doen waarin een foto-album verwerkt is!


Het papier had ik al 10 jaar in de kast liggen en wachtte op een goede gelegenheid: Bo Bunny Mamma Razzi. Ik had precies genoeg voor dit project.

Ik heb dit niet zelf bedacht, maar het patroon en de onderdelen gekocht bij Scrap Unlimited. Als je daar een paperpad koopt, krijg je er vaak een leuke workshop bij. 

WTF betekent niet wat je denkt....het is een afkorting voor Who's Turning Fifty ;) 
Eigenlijk zou er op de dag vóór haar verjaardag een groot feest zijn voor vrienden en familie. Helaas kon dit door de coronaperikelen niet doorgaan. Gelukkig kon er wel een feestje gevierd worden met haar naaste familie. Die foto's heb ik verwerkt in het album. 

kaft buitenkantkaft binnenkantOm de verjaardag niet helemaal in het honderd te laten vallen, had zuslief iedereen gevraagd een kaart naar haar adres te sturen. Deze heeft ze allemaal in een vriendschapskoffertje gestopt. Ik maakte (natuurlijk...) een double sliderkaartje met de kreet...
Verder heb ik niks meegemaakt...

4 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

Wow wow wow! I love that camera! AMAZING!

Leonie zei

Nou, mijn verjaardag liep dan anders, er waren alsnog veel verrassingen. En daar kwam vandaag dit geweldige cadeau bij. Wat een fantastisch mooi fototoestel met fotoboekje. En ik was al zo blij met de kaart. Echt super bedankt voor dit topcadeau.

Kitty zei

Wow, geweldig! Dat verdient een ereplekje!

Marjolijn van Elsberg zei

Wat ontzettend leuk Jo, en zo zie je maar, wie wat bewaard!!! Had je deze workshop ook al 10 jaar liggen? Echt zo gaaf, supercadeau!!!