28 september 2020

Nog meer kaartjes


Voor een jarige vriendin en Disney-fan maakte ik deze kaart. Dit leuke papierblokje is nu echt op...

En omdat mijn felicitaties altijd te laat komen is dit een perfect stempeltje dat ik voortaan als "trademark" op mijn kaartjes zal zetten! 


Mijn vriendin en haar man zijn 25 jaar getrouwd. Ik ben echt fan van de surprise sliderkaart en heb er voor hen ook een gemaakt.


Vanaf het voorjaar zijn ze druk geweest met de kikkers in hun vijver. De kraamkamer is vertroeteld, gekoesterd en er zijn veel kikkertjes geboren!  Toen ik deze stempelset tegenkwam in mijn voorraad, was de keuze voor het thema dan ook snel gemaakt

Verder heb ik niks meegemaakt...

1 opmerking:

Julie Tucker-Wolek zei

These are fabulous!!! And I recognize those stamps you used!!!!!!