3 september 2020

Double slider kaart "congrats 38"

Voor mijn jarige collega maakte ik deze double slidercard.  Als je de twee flapjes naar buiten toe trekt, komt er een extraatje tevoorschijn.  

Voorkantje uitgeschoven

Voorkantje dicht
Op de achterkant konden alle collega's hun naam schrijven. De quote blijft één van mijn favorieten! Verder heb ik niks meegemaakt...

2 opmerkingen:

Kitty zei

De quote is idd geweldig, de kaart trouwens ook.

Ik heb in de kerstperiode met zo'n double slider enorm zitten worstelen. Het slide-gedeelte werd statisch of zo (denk ik) dus bleef de boel een beetje plakken. De verrassing vind ik eigenlijk vooral dat als je aan één kant trekt, de andere kant ook tevoorschijn komt. Bij de kerstkaarten die ik gemaakt had was aan twee kanten trekken beter...

Julie Tucker-Wolek zei

Love love love this! SO fun!