12 mei 2020

Corona-woorden Nieuwe woorden en begrippen sluipen onze taal binnen. Overal duiken Corona taallijsten en COVID19 woordenboeken op. Dit zijn wat woorden die mij opvielen...


Ik heb een collage gemaakt van pictogrammen en tekst hier en daar bewerkt. Daarna ter grootte van een planner pagina afgedrukt en rechts de strip geplakt. De reinforcers lijken wel een beetje op het Corona symbool.

 De rechterpagina is de achterkant van een pagina die ik eerder heb gemaakt, met de lammetjes.
Hier heb ik een halve mask ingevet met Versamark en zwart embossingpoeder op de afdruk gebruikt. Ik vind het mooi dat het niet helemaal dekt en een beetje rommelig is. Daarna met versamarkpen wat delen aangestipt en daar oranje en paars embossingpoeder gebruikt.
Mijn stansje met het uithangbord weer eens van stal gehaald en een stempel gevonden met een mooie quote: Laughter: life's best medicine. Ik vind dat ondanks de heftigheid van deze tijd er ook ruimte moet zijn voor een kwinkslag en humor. Anders kom je er nooit doorheen.
#StayHomeECD

Verder heb ik niks meegemaakt...

2 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

I love that you are documenting this time in our lives!

Kitty zei

Fraaie pagina’s Jo!