24 mei 2020

April en Mei tabbladen

 We zijn alweer in het tweede kwartaal van 2020 en ik ben aan mijn tweede planner begonnen. Wie had dat gedacht :) Maar het eerste boekje is al helemaal vol en tot nu toe is dit een project dat ik wel lijk vol te houden :). 

Eerst maar begonnen met de tabbladen om de maanden aan te duiden.

Door corona staat het normale leven in de pauze stand, wat dit kaartje heel toepasselijk maakt! Het papier is van een SD kit,  Achuchar.   


 De kleuren April en 2020 lijken op de foto niet te matchen  maar in werkelijkheid valt dit alles mee.

Kort geleden heb ik mezelf verwend met wat ECD stempelsetjes en stanzen.  

Je hier meerdere lagen: voor het zichtvensters heb ik de leaf pcoket stans gebruikt,  daaronder een sheet met gouden tekst en daaronder weer papier uit de kit. De pocket is daarom geen echte pocket meer, want dan werd het veel te dik. Ik heb alles op de ondergrond vastgeplakt.

Altijd een beetje tegendraads dus de reinforcers laat ik naar buiten kijken. 

Verder heb ik niks meegemaakt...

1 opmerking:

Julie Tucker-Wolek zei

Love this! Loving the light bulbs!