6 april 2020

Nieuw leven op Vita Nova


Gelukkig gebeuren er ook mooie dingen in deze moeilijke tijd. De lammetjes zijn er weer! Inmiddels ook een eend met maar liefst 13 jongen gezien! Foto maken is nog niet gelukt.  De torenvalkjes cirkelen rond het nest en gaan hopenlijk weer broeden en allerlei andere vogels zijn druk met hun nestjes.  Nu ik thuis werk krijg ik van al dat nieuwe leven veel meer mee. 


Deze notitiebladen had ik nog ergens en heb ze op maat gesneden om er pagina's van te maken. Met wat kunst- en plakwerk ook het randje terug gefrommeld.  De ooit witte stansjes komen van een ruil en heb ik zwart gemaakt met ink. De oranje achtergrond en vlindertjes komen van een theezakje.

De oranje achtergrond op de rechterpagina komt van het theedoosje. Het stansje is van ECD en heb ik recent gekocht.
 Verder heb ik niks meegemaakt...

1 opmerking:

Julie Tucker-Wolek zei

These are beautiful! LOVING the colors!