7 april 2020

Keepsakesbox voor Vince

In deze nare Coronatijd, met enorm veel zieken, doden en sociale (veiligheids)beperkingen gebeuren er gelukkig ook wel mooie dingen! Mijn nichtje beviel namelijk van een prachtig zoontje, Vince.  Heel sneu dat er geen kraambezoek mag komen, zelfs oma kan alleen achter glas haar kleinzoon bewonderen. Om het gezin wat op te fleuren heb ik een keepsakesbox gemaakt, waarin ze allemaal kleine herinneringen aan de babytijd kunnen bewaren.

  De basis is een eenvoudige theedoos (eenvoudig is moeilijk te vinden tegenwoordig). Het babietje heb ik zelf gemaakt met klei en een malletje.

 Binnenin kleine doosjes om bijv. het melkgebit, een haarlokje en de eerste piercing in te bewaren. En extra kaartjes erbij voor het geval ze iets héél anders willen bewaren. 

 Op de bodem heb ik een aantal quotes gestempeld voor achterneefje Vince.
"You can be anything, be yourself" is mijn persoonlijke favoriet. 

Op het geboortekaartje stond een plaatje van een jongetje met een kat. Als vergelijkbaar thema heb ik deze baby met kat voor de kaartjes in de keepsakesbox gebruikt. Schattig plaatje toch! 


Verder heb ik niks meegemaakt...

3 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

This is so clever!! I loveeeeeeee it!

Ellen zei

Leuk Jo, ze zijn ook zo leuk om te maken.
Die extra kaartje zijn ook schattig.
Waar heb je de theedozen gevonden?
Zijn ze weer in de handel tegen een schappelijk prijs?

Marjolijn van Elsberg zei

WAt suer leuk Jolanda, dat je die nog steeds maakt. Echt zo bijzonder. Leuk die kat en het doosje voor de piercing :) :)