15 maart 2020

Ook dit hoort er bijNiet alleen de leuke wil ik vastleggen, maar ook nare dingen horen bij het leven. De wereld staat op zijn kop vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus. Ook in Nederland zijn de nodige maatregelen afgekondigd.

Het feit dat deze activiteit niet doorgaat is maar een kleinigheid vergeleken bij mensen die ziek zijn of zelfs overlijden en de impact op het dagelijks leven en werk. Maar dit is wat ik gepland had en daarom is dit het onderwerp van mijn dagboekpagina. 


De techniek is niet zo moeilijk. Je hebt voornamelijk een printer nodig waar je eng papier doorheen kunt gooien... Eerst heb ik met een mask en witte pasta de achtergrond gemaakt. Daarna een afbeelding van het virus opgezocht met behulp van google.  Eerst maak ik dan een "concept"afdruk en leg daarover heen het blad waar de print moet komen. Dit plak ik vast met verwijderbaar plakband en dan gaat het geheel nog een keer door de printer. That's all... 

Verder heb ik niks meegemaakt...

1 opmerking:

Marjolijn van Elsberg zei

Het is wat hè, dat Corona virus. Gelukkig weten wij ons binnen prima te vermaken met onze hobby, al staat mijn hoofd er nu niet echt naar. Ik begin mijn draai een beetje te vinden nu in de veranderde omstandigheden maar echt wennen doet het niet. Hopelijk snel weer terug naar ons "normale"leven.
Je pagina is erg mooi geworden, lekker aan het kliederen geweest zie ik wel!
Zo leuk dat jij ook met de planner aan de slag bent!