1 maart 2020

Maart pagina ECD planner


De eerste dag van de nieuwe maand dus hoog tijd om een maart-voorblad te maken voor mijn album. Ik heb papier uit een kit van DLS gebruikt en wat restjes. De schattige schaapjes heb ik gestanst bij schoonzus.


Omdat ik een vreselijk handschrift heb en groot schrijf, print ik het liefst de teksten en journalling. Ik heb daarvoor al veel gratis gave lettertypes gedownload via www.dafont.com. Deze heet Old typewriter. 


Eind van de maand gaat de klok weer naar zomertijd en hopelijk kunnen we genieten van een heerlijk voorjaar en zomer.  
 

  Verder heb ik niks meegemaakt...

3 opmerkingen:

Kitty zei

Jaja, maart alweer! Nog even en de kerstboom staat weer in de kamer, hahaha. Gave pagina's Jo!

Julie Tucker-Wolek zei

Loving this! Loving those little animals!!!

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een leuk voorblad is dat geworden voor maart Jolanda, en ik zie ook dat je W.I.D.M. ook nog steeds volgt, ik had deze keer flink pech. Had al mijn punten de 1e aflevering op Anita ingezet, helaas. Het kijken is nu toch een beetje minder leuk. Ik mis het ook regelmatig door avonddiensten nu, een heel andere beleving maar het blijft leuk natuurlijk.