23 februari 2020

Happy Birthday to meVan Marjolijn kreeg ik als verjaardagskaart dit prachtig setje en een heleboel stansjes voor in mijn planner.  In mijn restjesdoos vond ik nog wat bijpassend papier zodat ik er een mooi  geheel van kon maken.Ik heb het niet gevierd, maar dochter en broer kwamen gezellig eten, daarna hebben we spelletjes gedaan.
De tag had Marjolijn al voor me gemaakt en bestempeld. Jammer je het leuke stampotique katje nu niet meer ziet, maar deze foto uit november vind ik wel een goede vervanger :)
 


Een gezellig ontbijtje met Ed, zelfgemaakte appeltaart bij de koffie en een diner met Kiprollade a la Bartje  en mijn superlekkere spinaziesalade met gedroogde ham, blauwe kaas, gebakken peer en balsamico-dressing.

De tags heb ik beplakt met foto's van de kaarten en de cadeautjes. Schindlers List op DVD? Die komt elk jaar wel een keer op TV. Dat klopt. Ik heb de film ook al zeker 5 keer gezien, maar nog nooit het begin....Verder heb ik niks meegemaakt...

Geen opmerkingen: