16 februari 2020

ECD Planner

En opeens ben ik "om". Nooit willen beginnen aan de hypes rond daily journals, bulletjournals etc. maar opeens vond ik het leuk! Bummetje gekocht en een paar basis stanzen en begonnen.


Per maand maak ik een tabblad en daarachter de highlights van die maand.
Januari heb ik gemaakt met een restje van Mintay papers. De houten cijfers heb ik gekleurd met wat inkt en een laagje crackle gegeven.  De maand januari kreeg ik van Marjolijn.


Omdat ik een vreselijk handschrift heb, maak ik de journalling met  de printer: eerst op een blanco blaadje, dan het papier  er op plakken met verwijderbaar plakband (blauw doosje van Scotch). Ging helaas fout met het bovenste randje...


Prachtig vaasje dat ik kocht bij het tuincentrum. Blad is nog wat kaal, misschien dat ik er later nog wat aan toevoeg. Maar dan valt de foto minder op.


Tabbladje van Februari. Ook hier weer restjes opgemaakt. Het steentjespapier is van DLS en de eekhoorn ook van Mintay. 

Jammer...was even vergeten dat ik het te printen deel niet links in de hoek moet zetten maar ergens in het midden... Nu trok het papier scheef.
 Wat fotootjes die ik tijdens een workshop fotograferen met je smartphone heb gemaakt, we oefenden met "cirkels" en met "lijnen".  Voor de pagina's en aankleding had ik had nog mooi en toepasselijk papier liggen: Bo Bunny "Mamarazi". De fotoranden zijn met schuurpapier bewerkt.

Verder heb ik niks meegemaakt...

4 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

This is gorgeous! LOVING the papers you used!!!

Anita zei

Wat heb je het leuk voor elkaar Jo.
gaaf dat je de smaak weer te pakken hebt.
Samen een keer een pagina maken?
Groetjes Anita

Marjolijn van Elsberg zei

Heerlijk Jo, eindelijk weer lekker bezig. Ik gebruik hem ook om in te scrappen zeg maar. Je hebt al een heel leuk begin gemaakt. Ik vind je foto's ook erg leuk en zelfs dat schuine printen, al was dat niet je bedoeling.

Ria zei

Wat ben je weer lekker bezig. Gaaf om zo je pagina's te verwerken.
xxx Ria