12 november 2018

Winteralbum

Eigenlijk is ie nog lang niet af! Maar ik vind de albumkitjes van scrap unlimited zo leuk en heb er op de Kreadoe eentje gekocht. Nog dezelfde avond was ie af. Nog foto's en een beetje verder aankleden, maar ik show hem toch maar vast. Voor hetzelfde geld doe ik weer een halfjaar niks ;)


Verder heb ik niks meegemaakt...

4 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

This is so BEAUTIFUL! LOVING the animals!!!!!!!!!

Annerieke zei

Wat een gaaf album Jolanda! En je kaarten hieronder zijn ook al zo leuk. Goed weer iets van je te zien en te horen :-).

Kitty zei

Erg mooi Jolanda, wie weet heb je weer helemaal de smaak te pakken,

Marjolijn van Elsberg zei

Echt leuk je albumpje. Mooi papier en lekker zo snel klaar. Fijn om zo weer op te starten. Hopelijk gaan we weer wat vaker je mooie creaties zien. Genoten op de beurs? Ik was er bijna ook naartoe geweest.