4 februari 2015

Houtnerf / Woodgrain kaartje

Naar aanleiding van het rozenkaartje uit mijn vorige post is het deze keer mijn beurt om een liftkaartje te plaatsen op het Creatijd forum. Ben gek op alle printjes waar houtnerf op te zien is en ook had ik zin in een lekker lente kaartje.


De hardwood stempel van SU heb ik op jraft gestempeld en daarna in stroken gesneden die ik met de de distresser heb bewerkt. De stroken heb ik op felgroen cardstock geplakt, zodanig dat de achtergrond er doorheen te zien is. Het idee voor het uiltje dat uit het gat komt koekeloeren zag ik op Pinterest. Alleen zaten mijn strookjes al vastgeplakt dus dat was even prutsen. 
Het gras maakte ik met de icicle border van CC designs. 

En voor de 100 kan ik afstrepen:
4 uiltje
5 lentekaart
52 houtnerf/woodgrain
59 brad

Verder heb ik niks meegemaakt...

Verder heb ik niks meegemaakt...

6 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

Ohhhhhhhh I love love love this! LOVING that fence and the owl!!!!!

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een leuk kaartje en gaaf die houtstrookjes! Heb gisteren nog gedacht die stempel wil ik ook! Nu nog liever. Leuk dat jij je ijsstans als gras gebruikt, ik gebruik mijn grasstans als ijs, hihi.

Je@net zei

Vind het een super leuke kaart geworden, Jolanda. Zo leuk zoals het uiltje om de hoek komt 'piepen'!

Laura zei

Dat is een leuk kaartje geworden.

Groetjes Laura

Jeanette zei

Wat een erg leuk kaartje, super leuk idee van de houtnerf stempel. Ga ik zeker onthouden.

Groetjes Jeanette

Margot zei

Superleuk kaartje!