13 februari 2015

Garden Nymphe

Lang leve de secret scraplift want anders zou ik maar weinig layouts maken nu mijn dochter zo groot wordt en niet meer wil poseren.

Dit beeldje is dierbaard en komt uit een serie van drie. Mijn moeder had een zittende dame (nu bij mijn tante) en een wandornament met een dame die viool speelt (hangt hier aan de schoorsteen).
Dit derde beeldje schonk ze ooit aan mijn oma. Het arme kind had prachtige benen maar die heeft ze allebei gebroken en sindsdien stond ze in mijn moeders tuin. Vorig jaar is ze verhuisd naar onze tuin en maakte Leonie de prachtige foto.


Ik ken de beeldjes al mijn hele leven maar blijf ze prachtig vinden, zo echt jaren 60. Helaas staat er geen naam of merkteken op dus ik zal nooit weten wie het heeft gemaakt en of er meer varianten van zijn.


Voor de 100 streep ik af:
11 nietjes
12 lint (kantlintje) 
27 letters
33 verf
82 strass steentjes


Verder heb ik niks meegemaakt...

8 opmerkingen:

Stampin with Liz Design zei

Dit is ook een leuk model hoor! Hele mooie layout geworden!

Monique CreaTijd zei

Wat een prachtige lay-out, foto en het verhaal erachter !

Marjolijn van Elsberg zei

Erg mooi en dit zijn de herinneringen die je nooit wilt vergeten! Prachtig beeldje, en ik ben nu ook nieuwsgierig naar de andere twee. Wat jammer dat Jacky niet meer op de foto wil, maar tip, gewoon stiekem foto's maken.

Kitty zei

Prachtig Jo, en leuk om de mooie geschiedenis erachter te lezen.

Julie Tucker-Wolek zei

This is gorgeous! LOVING how you did the wood slats!!!!!

Anita zei

Heel mooi Jo!
Die blaadjes die je gemaakt hebt zijn echt net echt!
Mooi dametje hoor,prachtig verhaal.

Groetjes Anita

scrapsylz zei

Het is ook een schattig beeldje en het zeker waard om gescrapt te worden, zodat het verhaal erachter ook bewaard blijft. Jammer dat je niet kunt achterhalen wie de maker is, google is waarschijnlijk niet te doen.
Overigens nog gefeliciteerd met je verjaardag (als ik het goed heb)!
Hopelijk had je een leuke dag.

Ellen zei

leuk beeldje en mooi verhaal erbij . Wat staat dat mooi tegen de houten achtergrond en met de natuurlijke kleuren