December 4, 2014

One day you'll fly away....

En ook in november organiseerde Mazina weer een secret scraplift op het SA forum. Van mijn groepje mocht ik het spits afbijten. In oktober waren we met de familie in het Spoorwegmuseum in Utrecht en daar maakte ik de foto's van Jacky op de koffers. De titel is gebaseerd op een oude hit van Randy Crawford. Want ooit pakt ze haar koffers en vliegt uit. (maar nu nog niet gelukkig!!)


En voor de 100 streep ik af: 23, color mist, 37 ballonnen, 54 bingokaart, 70 songtekst, 93 chipboard


Verder heb ik niks meegemaakt...

7 comments:

Wiebine said...

Prachtige layout heb je weer gemaakt Jolanda, ook leuk die gouden randjes,
groetjes,
Wiebine

Julie Tucker-Wolek said...

So gorgeous! LOVING the layers and those balloons!!!!!

Marjolijn van Elsberg said...

Ja die gouden randjes vielen me ook meteen op! Prachtig gedaan Jo en wat een leuke foto van Jacky en tja eens komt de dag!!! Maar ook dan kan het weer heel gezellig zijn, een andere fase in haar en jullie leven.

Stampin with Liz Design said...

Hele mooie layout is het geworden! De gouden randjes zijn idd erg leuk, de gedachte achter het geheel ook!

M@ureen said...

Wow, wat een prachtige LO Jolanda!

Greetz,
Maureen.

Je@net said...

Wat een gave lo, Jolanda. Prachtig gedaan met zoveel mooie details!

Tjarda said...

Prachtige lay out Jolanda, Ik kn er echt van genieten.
Tjarda