27 december 2014

December kaart en ATC's

In december heb ik meegedaan aan een aantal activiteiten op het Creatijd forum. Allereerst de kerstkaarten-swap waarbij je een kaartje maakt voor degene aan wie je bent gekoppeld en iemand anders weer een kaartje voor jou maakt.

Dit kaartje maakte ik voor Mazina:
Ik wilde een lekker romantisch en rijk gedecoreerd kaartje maken. De sneeuwsterrenrand heb ik bewerkt met diamond dust, dit is glasgruis in een potje en perfect decoratiemateriaal voor winterse projecten! Het vogeltje goot ik zelf met embossingpoeder en een malletje en de hoekjes maakte ik met malletjes en klei. De vilten sneeuwster is raamdecoratie voor kerst. En de friemelige sliertjes is een hoekstans van memory box die ik  3 keer heb gestanst.En dit mooie kaartje ontving ik van Cissy:Ook was er de ATC swap in het thema sneeuw/ijs.
Ik maakte deze kaartjes, het blauwe cardstock haalde ik door een emboss mal en voorzichtig met inkt de sneeuwvlokken wit gemaakt. De ijspegels zijn bewerkt met diamond dust. Het plaatje van de berk vond ik op internet en om diepte te creeeren heb ik het raampje zowel in wit als in zwart gestanst en iets verspringend op elkaar geplakt.
En deze mooie kaartjes ontving ik van Kitty en van Monique


Verder heb ik niks meegemaakt...

4 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

Ohhhhhhh these are gorgeous! LOVING the bird on the first one!!!

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een prachtige kaart Jo, en wat heb je ook een leuke ontvangen. die ATC's zo schattig, ik zou bijna weer zin krijgen om ze weer te gaan maken. Ik wens je nog een paar mooie dagen in dit jaar toe al sluiten we het liever af geloof ik. Een jaar om niet snel te vergeten, hopelijk wordt 2015 weer een heel mooi jaar. Lieve groet,
Marjolijn.

Ria zei

Dat ziet er weer allemaal prachtig uit hoor Jo.
Dat 2015 maar wel weer een mooi jaar mag worden voor je.
Groetjes, Ria

Anita zei

Mooi stijlvol bewerkelijk kaartje Jo.
Groetjes Anita