13 januari 2013

A Smile in A Whisper

Ik had zo'n zin om weer eens een layout te scrappen. Deze foto van Jacky gevonden en ik wilde eindelijk ook eens wat met modelling pasta en mijn chickenwire sjabloon doen. En heb de naaimachine weer eens van stal gehaald. De titel zocht ik als laatste uit en stuur ik in voor de challenge bij de Bird is the Word challenge "whisper".
Gebruikte materialen Basic Grey achtergrondvel; Rood cardstock; Prima bloemetjes Hydrangea; Modelling pasta; Hartje van berkenschors; Papiere roosjes; Alphabet stickers My little shoebox; Dusty Attic Sweet pea border; TH filmstrip'; glimmer mist, liquid applique rood Gereedschap: edge distresser, naaimachine, fiskars pons, TCW Chickenwire sjabloon Verder heb ik niks meegemaakt...

17 opmerkingen:

Unknown zei

Hij is super mooi! Veel succes met de challenge. Groetjes Joke

Anita zei

Mooie lootje Jo en wat een knappe meid toch die Jacky!
Gaaf effect de kippengaas van pasta.
Zijn die takjes van hout of zijn het stansjes,kan het niet goed zien?
Bedankt voor het showen!!

Groetjes Anita

bmartes zei

Wat is -ie prachtig Jo!! En wat heerlijk dat je weer zin had om een lootje te maken!
Nou je bent het nog niet verleerd hoor, hij is super!
Liefs,
Arja

scrapdictive zei

Ontzettend mooie page met veel details. Heerlijk om zo nu en dan weer eens met molding paste aan de slag te gaan, hè?!

Alida zei

Hij is supermooi Jo, waar heb je trouwens die chickenwire sjabloon vandaan? Ik heb me net andersom en ik ben nog op zoek naar deze.

Julie Tucker-Wolek zei

This is GORGEOUS!! I love love love love the honeycomb background and loveeeeeeeeeee the flowers and heart!!!

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een dametje in de dop die Jacky van jou. Heerlijk dat scrappen toch,superleuke lay out en heerlijk dat je weer bezig bent.

Anneke Wijers zei

Wauw, mooi zeg!
Verrassende kleurencombi en mooie details!

Anoniem zei

Wat een prachtige Lo! Mooi!

Jenny zei

Wauw wat een super gave lo.
En prachtige dochter.:)
Mooi het kippengaas effect.
(Heb ook nog modelling pasta)
Nu weet ik wat ik er mee kan doen.;)

Groetjes Jenny

Elisabeth Sarkis zei

Wowwww...gorgeous page, love itthanks for joining in at BITW!!!!!

Unknown zei

oww wat geweldig mooi gemaakt..zie je wel de scrap mood komt weer goed terug:)
ik ben super trots op je..you go girl!!
xox
linn

Hilde zei

Prachtige lo ! Heel knap gecombineerd, dat neutrale grijze met het sprekende rode.
Molding pasta heb ik niet, moet me denk ik eens aanschaffen, super leuk.
Liefs,
Hilde

Unknown zei

wowzers wat een prachtig layout met geweldig details LOVE IT

hug's
carla

Brendaxx zei

Wat een schitterende LO met een heel mooie foto van je knappe dochter! Je LO zit vol mooie details, dat "kippengaas" op de achtergrond, súperrrr!! De kleuren van je LO vind ik ook supermooi, prachtig dat rood erbij. Kortom: toplootje! groetjes en fijn weekend,Brenda

Janine zei

Hoi Jolanda, mooie layout!!! Ik ben ook volger van je blog geworden!!! trouwens nog bedankt voor de silhouette, ben er erg blij mee! Groetjes Janine

Janine zei

hi, het lukt me niet je blog te volgen? Ik weet niet hoe ik me kan opgeven? sorry! ik heb gen google of zo...zou alleen mijn mail kunnen geven. groetjes Janine