20 oktober 2011

You belong among the flowers (chinese whispers layout)

I attended a chinese whispers circle at the Scrapfever forum. I was the second one in the row, and made this layout using Bo Bunny Gabriella papers. I love those colors and patterns!!
I used my bind it all to make the notebook border, sew easy stitcher, liquid applique for the cornerstripes and glimmer glam to color the flower.

Op het Scrapfever forum deed ik mee met een chinese whispers layout. Ik was de 2e in de rij en dit is wat ik ervan gemaakt heb. Ik heb het prachtige Bo Bunny Gabriella papier gebruikt, geweldige kleuren en patronen.. Verder heb ik de bind it all gebruikt om de notebook rand te maken, steekjes gezet met de sew easy, de hoeken bewerkt met liquid applique en een beetje glimmer glam om de bloemetjes te kleuren.
gebruikte materialen:
Papier en diecut stickers: Gabriella van Bo Bunny
Bloemen uit de Scrapfever scrapkit van juli
Papieren rozen
Catseye bruine inkt
Flower ribbon van Marianne design
Glimmer glam
Bruine Liquid Applique
Sew Easy zig zag
 o, en dit was de sketch:
Verder heb ik niks meegemaakt...

4 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Prachtig!!!! Ik had hem al gezien op een ander blog, ben even kwijt bij wie maar het is weer een beauty Jo, En wat een idee om de bia te gebruiken, die ga ik onthouden!!!!!
soms is het leven zo simpel!!!

jacqueline zei

Wow Jo wat een prachtige Lo is het geworden.
Hele mooie kleuren heb je gebruikt.

Groetjes Jacqueline

Julie Tucker-Wolek zei

Ohhhhhhhhhhhhh WOW WOW WOW! This is GORGEOUS! I loveeeeeeeeeeee that photo, the butterflies and the stitching!!! :):):):):):):):):):):)

Kitty zei

Heel mooi en wat een prachtige foto!