23 oktober 2011

Back Home!

Zo ik ben weer thuis na een druk weekje! Wat een geweldig leuke herfstvakantie heb ik gehad! Eerst een paar dagen met Jacky en mijn vriendin met haar twee dochters naar Parijs. Dagje thuis voor de was en vrijdag begon het eerste Scrapfever scrapweekeind. Dat was ook helemaal leuk, prachtige locatie in Bunnik, bij het Fort Rhijnauwen. We hadden een hele gezellige groep en ik denk dat het eerste weekeind zeer geslaagd was. Ook leuke nieuwe mensen leren kennen en van elkaar hebben we wat leuke tips en trics over kunnen nemen.

Tussen het kletsen door ook nog wat dingen gemaakt:
Een begin gemaakt met mijn gekke hoedjes mini album met Wizard of Oz papier van G45, wat ik heb omgedoopt tot the Crazy Hatz of Uz.

Een layout naar aanleiding van de workshop van Hilde Janbroers, we konden het apparaatje van Epiphany uitproberen waarmee je epoxy stickers en knopen kunt bekleden (zie 2e foto het hartje en het hart van de bloem):Zondagochtend op de valreep nog een layout van de Notre Dame in Parijs, de foto heb ik vanaf een bootje op de Seine gemaakt. De lantaarn is van Kaisercraft en bewerkt met groene Zing embossingpoeder, bruine distress embossingpoeder en diamond dust.
De achtergrond is gemaakt met een brick wall stempel en gesso en de rode cirkel met behulp van een hoekpons. Papier is ook G45. Alleen de titel en diamond dust heb ik later thuis toegevoegd.


Op Chantals verzoek had een workshop voorbereid. Ik had al snel het idee om een adventkalender te maken op layoutformaat. Later heb ik daar ook een verjaardagsvariant op bedacht om een keuzemogelijkheid te creeeren.
Het was best een monnikenwerkje, maar gelukkig waren we vrijdagavond al met deze workshop gestart zodat iedereen het hele weekeind de tijd had om er aan te werken. Of het even weg te leggen om tussendoor wat anders te doen.

De adventkalender met 24 pockets om lekkers in te verstoppen:En de verjaardagskalender waarbij je via een rolsysteem de verjaardagen tevoorschijn kan toveren.  Het proefmodel heb ik gemaakt met Websters restjes, voor de workshop hebben we Echo Park for the Record papier gebruikt.Verder heb ik niks meegemaakt...

10 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

OMYGOSH!! These are ALL GORGEOUS! I loveeeeeeeeeeeee them all! That advent calendar is AMAZING! :):):):):):):):):):):)

jacqueline zei

Zo wat een prachtige dingen heb jij gemaakt zeg.
Vind de LO met de lantaarn echt prachtig, alhoewel het albumpje ook te gek is.
Klinkt in ieder geval als een geslaagd weekend.
Ik ben 1 keer op scrapweekend geweest en ik kwam wel met 1 lo thuis wahahaha.

Groetjes Jacqueline

Kitty zei

Zo hee wat heb jij hard gewerkt. Stuk voor stuk weer geweldig Jolanda!

Brendaxx zei

Had t net al op t SFforum gezegd maar vind alles wat je gemaakt hebt súper!! Echt prachtig! Wat een werk,maar met een geweldig mooi resultaat:)
Fijne avond nog,
Brenda

Unknown zei

Wauw, wat een mooie dingen heb je gemaakt. De kalenders heb ik in het echt gezien en die zijn echt super leuk geworden. Heel leuk gevonden!
En dat slotje op je minialbum, wat is die leuk he. Ik heb er 1 die er op lijkt op een box.
Ben benieuwd naar de inhoud van je crazy hatz album.

Yvonne zei

Hey Jolanda, Wat ben je snel met posten van de mooie dingen die je hebt gemaakt! Het boekje heeft mijn hart gestolen, zo mooi :-)
Wat een fijn weekend was het, hè? Ik heb genoten. Yvonne

Marjolijn van Elsberg zei

Dat ziet er allemaal heel mooi uit Jo, Ben vooral weg van je verjaardagskalender, de advent had ik al een keer gemaakt, jaren geleden, niet zo mooi als die van jou maar toen was ik nog niet zo in het bezit van al dat moois!!!
Je album is ook erg leuk super titel!!En je lootjes zijn ook weer prachtig!!!
Leuk dat jullie zo genoten hebben!!!

hilde janbroers zei

je hebt echt prachtige dingen gemaakt!!! echt super!!

Romy zei

Welkom thuis! Zo te horen hebben jullie een geweldige tijd gehad! Ik ben wel een beetje jaloers hoor: de laatste keer dat ik Parijs heb bezocht is alweer even geleden en ik zou zo graag terug willen:) Al helemaal na het zien van deze gescrapte foto's:) Je layouts zijn allebei geweldig mooi! Ze passen helemaal bij het sfeertje van de foto! En wat een prachtig mini album ook!

Stampidoe@gmail.com zei

Je hebt je goede kant laten zien super dat je zoveel hebt kunnen maken en die adventkalender is helemaal toppie

groetjes yvon