12 september 2011

clean and simple....

At the Scrapfeverforum, Yvon gave me a personal challenge. Had to make a clean and simple layout. Well those who follow my blog know that this is very difficult for me!!
 I had this pic of Jacky and me and wanted to use bright and Sunny papers, so I ran through my stash and found two very old papers from Prima Marketing (2007 and 2009). Just did some cutting around the circles and made the right scallope form with a die from crealies. The frame on the right is made with beeswax and a silione mold that I made a while ago. Finished of with a 3” circle and the title. I think finding the perfect title took up most of the time!

Van Yvon kreeg ik op het scrapfever forum als personal challenge de opdracht om een clean and simple layout te maken. Vond ik best moeilijk!! Al heb ik nog het langst gedaan over het verzinnen van een titel...
Ik had deze vrolijke foto van mij en Jacky en wilde daar vrolijk papier voor gebruiken. In mijn voorraadje vond ik nog 2 oude velletjes van Prima. Het ene vel als basis en het andere een beetje bijgeknipt en gesneden.  Het kleine frame rechtsboven heb ik gemaakt met een zelfgemaakt siliconenvormpje en beeswax. Het papier erachter is uitgesneden met een crealies mal. De stempels heb ik gescand en verkleind zodat ze in devoorgedrukte rondjes pasten.
 

 Voor de nieuwsgierigen onder ons, hier ook het voorbeeld dat ik moest liften:

Materialen 
 Papier 2 oude lijnen van Prima, uit 2007 en 2009 (Caliope en Paradise City Collection)
 Stempels sentiment circles
 Catseye chestnut roan inkt
 Alphabet stickers van Prima
Gereedschap
 Zelfgemaakt siliconenmalletje
 Digistempels sentiment circles,
 1"pons, 3” pons
 Crealies mal

Verder heb ik niks meegemaakt...

8 opmerkingen:

Marlieke zei

Titels....ja zucht. Vertel mij wat...daar zit ik vaak ook heel lang over na te denken. Mooie layout heb je gemaakt. Leuk toch zo'n persoonlijke challenge?

Kitty zei

Wat een leuke lift! Dat lijstje van beeswax is geweldig, zo half transparant, heel mooi! Ik vraag me alleen af, is dat niet vettig, vlekt het niet?

Anita zei

Wat een leukie Jo enn wat is je frampje van beeswax goed gelukt!

Groetjes Anita

Julie Tucker-Wolek zei

You ROCKED it girl! I loveeeeeee that photo, the circles and loving the frame! :):):):):):):):):):):)

bmartes zei

Erg leuk Jo! Wat een leuke foto van jou en je dochter! De titel past er heel goed bij!
Groetjes,
Arja

Wendy Schoonhoven zei

Hij is wel leuk geworden en dat frame is mooi zeg...

Petra zei

Ik vind hem erg goed gelukt. Zoals ik op het forum ook al schreef; zo komt de foto wel goed tot zijn recht :-)

Unknown zei

wat een mooi lootje en die frame is heel gaaf gedaan

groetjes carla