23 augustus 2011

Fashion

It´s been a while since I blogged...I have been quite busy creating a workshop (in 2 versions) for the Scrapfeverweekend in october, went on vacation in between and had some others things that needed my attention.  But I am back in the scrapping mood now :)
There´s some ATC´s I can show you, made these for the Fashion theme swap at the SA forum.
I wanted to do something with dress dolls and found these design dresses through Dover publications. Made the background with my new brick stamp, dictionary text "fashion" and lots of glimmer mist. On the backside a tiny shoe that I created with light weight modelling paste. I made the mold myself with a piece of jewelry and Ranger mold-n-pour

Het is best lang geleden dat ik heb geblogged! Ben erg druk geweest met het maken van een workshop in twee versies voor het scrapfeverweekeind, tussendoor op vakantie geweest en nog wat andere dingetjes. Maar ik heb er weer helemaal zin in.
Onderstaand wat ATC´s die ik heb gemaakt voor de swap op het SA forum. De dressdolls met echte designerskleding heb ik gedownload via Dover publications. De achtergrond is gemaakt met mijn nieuwe stenen muur stempel, woordenboektekst "fashion" en glimmer mist. Op de achterzijde van het kaartje heb ik een schoentje geplakt dat ik heb gemaakt met lichtgewicht klei. Het malletje heb ik ook zelf gemaakt met een sieraadje en ranger mold-n-pour.

 the green dress was an extra card I made for Yvon, the host and I kept the other one myself.


Verder heb ik niks meegemaakt...

7 opmerkingen:

hilde janbroers zei

wow, die zijn gaaf!!! heerlijk weer scrappen he, als je de mood terug hebt...enjoy!

Top 2000 2019 zei

Ik heb ook zo'n mooie ATC ontvangen, in het echt nog veel mooier.
Alleen was bij mij het schoentje op de achterkant gebroken, overigens wel een heel leuk detail (dat schoentje dan hè)
Groetjes, Yvonne.

Marjolijn van Elsberg zei

Mooie ATC's weer jo, leuk die aankleedpoppetjes.
Je schoentje ziet er ook erg leuk uit.

groetjes,
Marjolijn.

bmartes zei

Oh wat een leuke fashionkaartjes! Geweldig die plaatjes! 'Stenenmuurstempel'??? dacht ik en toen heb ik het plaatje vergroot en zag ik wat je bedoelde. Wat een gaaf stempel!!
Die schoentjes zijn ook schattig!
Groetjes,
Arja

Marieke zei

Geweldige ATC's!!! Je schoentjes op de achterkant vind ik helemaal super! Echt de finishing touch!

Groetjes Marieke

Anita zei

Wat een mooie ATC's heb je gemaakt Jo!
De schoentjes zijn schattig!

Groetjes Anita

Unknown zei

wow wat gave kaartjes

groetjes carla