18 december 2010

Van theekistje naar keepsakes box

Ik heb heel veel dingen gemaakt de afgelopen dagen maar die kan ik nog niet laten zien. Allemaal geheimmmmm voor Secret Santa swaps, ATC swaps etc.

Wel heb ik een minialbum van de kookworkshop gemaakt. Maar die staat sinds vanochtend in de vitrinekast op mijn werk in verband met een expositie door medewerkers van het ziekenhuis. Supergaaf natuurlijk maar in de haast om het op tijd af te hebben ben ik helemaal vergeten om het te fotograferen. Dat komt later dus!

Wat ook in deze vitrinekast staat is een keepsakes box met de babyherinneringen aan Jacky. Die had ik ale eens gemaakt maar vond ik niet mooi meer....dus ik heb alles er af gesloopt, het kistje geschilderd en opgeleukt met een crackle stempel van Crafty Individuals, Websters pages en allerhande andere materialen.
Het kistje komt van Xenos (het zware theekistje met de nostalgische foto), de pootjes eronder zijn van Tim Holtz en vond ik op de Kreadoe. De ronde spanen doosjes zijn ook van Xenos en het rechthoekige doosje kreeg ik eens in een restaurant, er zat een theezakje in.

De barst in de ruit is het gevolg van haast...ik had wat crackle paint over de letterstickers gedaan en wilde het droogproces wat versnellen. Dus de heattool er op gezet. Stom.  Maar ach, nu lijkt het kistje tenminste echt oud!
Verder heb ik niks meegemaakt...

14 opmerkingen:

jacqueline zei

Wat een geweldige mooie herinnering en wat heb je dat kistje superr mooi gemaakt zeg, echt te gek!!!
Leuk met al die ronde doosjes enzo.
Dat is echt heel leuk voor je dochter later!!!

Groetjes Jacqueline

Johanna zei

Wat een super idee en je uitwerking is prachtig!!

Marjolijn van Elsberg zei

Supermooi Jo, dat wil ik ook nog steeds eens doen van mijn kindjes. Tijd he!!! En zoveel te doen. Maar die van jou is prachtig, mooi met dat crackle effect, ik lees dat je het met een stempel hebt gedaan. Is dat dan een stempel met cracklelijntjes of hoe moet ik me dat voor stellen. Ik vind het prachtig!

Marjolijn van Elsberg zei

Vergeet ik helemaal te zeggen dat Jacky even op mijn Blog moet kijken!

Sandra zei

Prachtig!!! Dat is nog eens een mooie manier om al die herinneringen te bewaren! Echt super mooi! Misschien moet ik toch maar eens in het ziekenhuis gaan kijken bij je expositie! ;-)

Top 2000 2019 zei

Wat is het een prachtig doosje geworden, echt een waardevolle herinnering voor je dochter.
groetjes Yvonne.

Kitty zei

Wat een geweldig mooi keepsakeskistje! Helemaal super!

Chantal zei

Oooh wat een prachtig kistje zeg!! Echt een hele mooi herinnering voor je dochter later. Een waar kunstwerkje weer.

Anoniem zei

jeetje wat mooi!echt heel gaaf dit!ik vind het he-le-maal supertje
ik kom zeker terug om nog meer te bewonderen!
liefs
linn

Lischa zei

hartstikke leuk allemaal zeg ,ik ben erg benieuwd naar de geheimen ;-)


groetjes jolanda

Wendy Schoonhoven zei

Ontzettend leuk gedaan!! En wat een mooie herinnering voor je dochter, geweldig. Groetjes, Wendy.

Ellen de Boer zei

Wat mooi zeg en wat een leuk idee!

Groetjes Ellen

sam zei

wat mooi gemaakt! die barst geeft er net die extra oude tint aan! helemaal leuk!

hilde janbroers zei

prachtig!!!