21 december 2010

ATC en Nikki Sivils candy

Op zowel het Scrapfever forum als het Scrappers Anonymous forum doe ik mee met de ATC swaps. Ohw wat leuk, de eerste heb ik vandaag ontvangen en de andere zijn onderweg :)

Voor Scrapfever swap heb ik deze ATC´s gemaakt met het thema post:
Ik heb eerst op 1 vel een collage gemaakt van 40 postzegels. Dit vel in 8 stukken gesneden en de postlezende dame er op geplakt. De dame geaccentueerd met faux stitches (nepsteekjes). Op krimpie dinkie een envelopje gestempeld en verkleind en een schattig envelop bedeltje er op bevestigd.
In plaats vcan de ATC stempel heb ik een ouderwets achterkantje van een ansichtkaart gebruikt.

En in plaats van een plastic sleeve heb ik luchtpostenveloppen zo bewerkt dat de ATC´s er in passen.


Bij Scrappers Anonimous was het thema onder water, lekker origineel en ik ben heel benieuwd wat ik ga ontvangen :)
Ik heb een plaatje van een gezonken schip als achtergrond gebruikt. Daarover heen een stempel gezet van een zeemeermin en deze bewerkt met zwarte UTEE. Hier en daar wat aangezet met distress inkt en glimmermist. Het "koraal" is met de Martha Stewart autumn branch pons geponsd en het kleine ankertje is gemaakt met doorzichtig krimpie dinkie. Het visjesbedeltje vond ik op de Kreadoe en als laatste heb ik nog wat luchtbellen gemaakt met scrapfever decokorrels.

En dan kwam er vandaag nog een groot pak! Op het blog van Nikki Sivils was ik de gelukkige winnaar van een pakket U R my favorite. Met mijn verhaal hoe ik mijn vriendin 40 jaar geleden heb leren kennen.
Superleuk papier, clearstamps  en een minipaperpad maar die laatste gaat naar Jacky voor het kaarten maken.En dat was nog niet alles wat de post bracht vandaag, want ook Jacky heeft een blogprijsje gewonnen van Marjolijn. Maar daar zal ze (morgen) zelf op haar blog melding van maken en een foto plaatsen.

Verder heb ik niks meegemaakt...

7 opmerkingen:

Top 2000 2019 zei

Prachtige ATCs heb je gemaakt, de post uitdaging heb je erg origineel uitgewerkt. Een idee om te onthouden.
Als ik je onder water kaartjes zie hoop ik dat er zo één in mijn envelopje zit.
Groetjes Yvonne.

bmartes zei

Mooie ATC' s Jo! Die onderwaterATC's zijn om te smullen... ( die van de post zijn ook erg leuk hoor! ) En wat een leuke prijs heb je gekregen. Heerlijk he cadeautjes krijgen?
Groetjes,
Arja

hilde janbroers zei

wat een leuke atc's! en je prijs is ook super!! veel plezier ermee!

Marjolijn van Elsberg zei

Super ATC's Jo en die voor het SAforum zijn ook al zo mooi!!!
En je prijs! Wow prachtig zeg! Geniet er maar van.

scrapsylz zei

En dan heet jouw blog: verder heb ik niets meegemaakt???? Volgens mij maak jij heel veel (mee)!
Wat een super ATC's zijn het geworden, en dan ook nog eens een prijs winnen! Jouw dag kan niet meer stuk zo!

Peggy zei

Je hebt prachtige ATC's gemaakt !
Proficiat met jouw prijsje
Prettige feesten
Peggy

Els AW zei

Wauw!
Jammer dat ik niet meedoe met die post-swap, want daar zou ik er best één van willen hebben! ;-)

groetjes,
Els AW