16 augustus 2009

Four un pain....

Tijdens onze vakantie in Frankrijk, hebben we met een ander Nederlands gezin een bijzonder dagje uit gehad, namelijk op authentieke wijze brood bakken. Ik heb er een fotoverhaal van gemaakt. Het kistje is oorspronkelijk een bonbondoosje en het minialbum bestaat uit 6 vingerdoekjes die ik op een brocantemarktje heb gekocht. Van brooddeeg heb ik 3 kleine Franse broden gebakken en op het kistje geplakt. Het papier is van K&Company, Life's journey en ben ik flink tekeer gegaan met de distresser en een bruin inktblokje. Ik heb geen embellishments toegevoegd omdat ik de aandacht op het verhaal en de foto's wil vestigen.

During our vacation in France, we had a great day baking bread in an authentic manner. I made a fotostory of it, which you can see below. The wooden crate originally is a chocolatbox and the pages were made of 6 tiny napkins I bought at an antique market. The 3 tiny breads I baked myself. DP is K&Company life's journey and I used a distresser en brown ink. No embellishments so the focus is on the story and the photo's.

Verder heb ik niks meegemaakt....

11 opmerkingen:

Reginne zei

Hey Jo,

WAUW! Wat een onwijs gaaf alterd item is het geworden zeg! Heel erg gaaf! Maar ga je deze niet gebruiken dan voor de DT CALL??

Liefs Reginne

Riane zei

Da's supergaaf geworden Jolanda,
weer eens een wat ander Broodje ;)
Lekker trwouens zuurdesem brood,maar k wist niet dat het maar liefst 3 uur moest rijzen!
Leuk dat Ed en Jackie samen aan het werk waren!

Groetjes an Riane

ScrapEnjoy zei

Jolanda, wat heb je weer iets moois gemaakt, het papier is SUPER en dan spreek ik maar niet van de REST.
Geweldig meis, dikke pluim.
Het lijkt mij een erge leuke bezigheid.

lieve groet Lilian

Chantal zei

Jeetje wat gaaf zeg!! en dit is dan het altered item dat niet ingezonden wordt......Pffft, ben benieuwd wat het wel wordt, maar dat we het zwaar gaan krijgen in de competitie dat is een ding dat zeker is.

Ellen zei

Wat ontzettend mooi gedaan Jo!! Vind die zelfgebakken broodjes dan ook wel helemaal super!!!

Brenda zei

Heel erg gaaf zeg.

Anoniem zei

gaaaaaf jo!! nou als je deze niet heb ingezonden ben ik wel heel benieuwd wat voor moois je hebt gemaakt voor de dt call ...vind deze echt geweldig!! liefs raffa

Marjolijn van Elsberg zei

Zo Jo, ik word heel nieuwsgierig naar je DT inzending als ik dit zie. Echt heel mooi gedaan en dat kant dat je hebt gebruikt, die vingerdoekjes, prachtig. Leuk om zo het proces van brood bakken in je album te verwerken. Natuurlijk gaat het daar om, logisch dat je geen onnodige embellishments hebt gebruikt.

Ilonka zei

Whow Jolanda dit heb je weer prachtig gemaakt met prachtige details. Van grote klasse!!


Groetjes Ilonka

liefs bea zei

Echt helemaal geweldig gemaakt!
Prachtig met de vingerdoekjes en het verhaal en recept erbij.
De chocolade doos is ook al zo mooi geworden !

Ingrid zei

Wat een prachtig boekje en mooie herinnering! Super.