24 augustus 2009

DT call Scrapfever

Scrapfever zoekt nieuwe DT-ers. Je moet 3 opdrachten maken in je eigen stijl, namelijk:

...Een layout.
Dit moest natuurlijk iets van Midas worden. Met het prachtige K&Company papier van de lijn life's journey, wat cardstock, jutelint en bloemetjes ben ik erg tevreden met het resultaat. De hondenpoten zijn uitgesneden met de silhouette en de randjes met inkt bewerkt.


...Een kaartje
Voor mij heel moeilijk, ik "doe" nooit kaarten. Met wat cardstock, weer het K&C papier, scrapfever roosjes en een taartrandje is het toch nog wel aardig geworden. Of ik 'm ooit zal versturen weet ik nog niet hoor!

....En een altered item:
De titel "just me and my sis" is van de foto gevallen...
Het dienblaadje komt van Xenos en heb ik eerst bewerkt met Gesso en daarna met versamark en bronzen en zilveren embossingpoeder. Daarna heb ik het beplakt met K&Company life's journey papier, prima bloementakje, Scrapfeverroosjes en wat andere rommeltjes. Ook de losse tag is met dit papier beplakt en bewerkt met stempels en liquid applique. Dit breng je op en laat je drogen. Daarna de heatgun er op zetten en dan krijg je het leuke, puffy effect. Het is trouwens maar een heel klein dienblaadje hoor! De foto's zijn iets groter dan pasfotoformaat.

De lat ligt erg hoog dit keer en er zijn fantastische dingen gemaakt. Maar hoe de uitslag ook zal worden, ik heb er voor mezelf weer een paar mooie dingen aan overgehouden :)
Verder heb ik niks meegemaakt...

4 opmerkingen:

Ellen zei

prachtige layout blauw en bruin is zo mooi samen, schitterende foto ook en ik zie dat de naaimachine werkt!!

leuk kaartje ook. helaas kan ik het dienblad niet goed zien, als je 'm vergroot wordt ie te groot.

ik zal voor je duimen dat je in het DT komt .wordt wel tijd zeg.

Eefje Bouweriks zei

Heel mooi geworden.

Chantal zei

Super hoor Jo, mooie dingen heb je gemaakt. Veel succes met je inzendingen.

Unknown zei

Ook al weer zo mooi!!!
Er zijn weer veel kanshebbers deze keer, waarvan jij er zéker eentje bent!!

Liefs!