22 januari 2024

Sidekick Saturday Prompt 2 - Memories

Prompt 2 voor Sidekick Saturday op de ECD Facebookgroep heeft als titel Memories. Ja  waar zal je beginnen! Ik koos voor mijn knuffelbeer die ik nog steeds heb. Oma breide een groen truitje en een bruine broek met oranje koordje. Op zijn rechteroor een ieniemienie mutsje. Hij is intussen stekeblind maar in 1968 - 1969 had hij beide oogjes nog!  


Nog steeds blij dat ik mijn eigen handschrift als lettertype heb. Het is zoveel netter dan hoe ik "live" schrijf! En zonder foutjes hahaha!! Alhoewel, als je goed kijkt zie je dat er een paar woordjes verdwenen zijn...Materialen:
ECD Planner label 1658
DLS design stempel Memories 64021
Papier en oranje cardstock uit de restjesdoos

Verder heb ik niks meegemaakt...

3 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Zo leuk, zowel je beer als je memorie sidekick pagina. Heerlijke herinneringen en ook zo'n schattige fot van jou.

Heidie zei

Wat een mooie pagina heb je gemaakt. En wat mooi dat je die knuffel nog steeds heb. Heb gelukkig ook nog spullen uit mijn jeugd. Alleen helaas bijna geen foto's meer.

Liefs Heidie

Kitty zei

Wat leuk dat je die beer nog hebt. Dierbare foto's en weer heel mooi verwerkt!