29 oktober 2023

Halloween Planner pagina

Meneer skelet gooit nog snel even wat vergiftigde uitnodigingen  op de bus voor het Halloweenfeestje.
Een tijdlang was mijn hoofd een beetje te vol om me lekker te kunnen uitleven in mijn knutselhok, maar gelukkig ben ik wel spullen blijven kopen ­čśéMet de nieuwe Post mailbox stans van ECD heb ik vandaag deze Halloween pagina gemaakt. 

Mister Skeleton quickly throws some poisoned invitations on the mailbox for the upcoming Halloween party. For a while my head was a bit too full to enjoy myself in my craft room, but luckily I kept buying craftsuff ­čśéand made this Halloween page today with the new Post mailbox die from ECD today.
Entering this for this months More than Words challenge (allthough I realize it is not an art journal page but a planner page, I hope it is "artsy" enough...)

.


Materialen:


Verder heb ik niks meegemaakt...
2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha ha,hoe bedenk je het weer Jo.
Die vergiftigde uitnodigingen,hoe verzin je het.
Heel leuk,ook het spelletje.
Mooie pagina!
Groetjes Anita

Marjolijn van Elsberg zei

Nou ja zeg, dit is zo ontzettend gaaf geworden Jolanda, echt te gek! Ik heb even niks met Halloween maar volgend jaar hoop ik weer enthousiast mee te doen. Ik vind je pagina echt bijzonder met al die leuke details, het skelet, dat dooshoofd aan de binnenkant, de envelopjes, te, te leuk!!!!!