31 december 2022

Themaplanner Musical Adventures

Omdat het niets voor mij is om een chronologisch dagboek, album of wat dan ook bij te houden - oftewel een planner, houd ik het bij  "thema planners". Ik heb er bijv. één voor al het groen en de seizoenen rond Vita Nova een album dat ik Faded Treasures noem, met foto's van roest, ruïnes en ander verval en ook voor de muzikale uitstapjes naar concerten en festivals heb ik nu een planner.

Met geweldig over the top papier van Mintay, Glam Rock  heb ik op de valreep van 2022 drie evenementen verwerkt in de planner.

THE UNORIGINALS
Als eerste op 5 maart 2022 een concert van de Unoriginals, in the Shack in Oude Meer. Supergaaf akoestisch concert met Dilana Smith en Dirk Vermeij. Geweldig zaaltje ook, het is geloof ik alleen open als er een band speelt. En als de band speelt...dan is het de bedoeling dat je je kop houdt. Ik hou er van!! 
BACKSTAGE
De dag erna, op 6 maart 2022 waren we in De Meern, Azotod. Roadie Rob Kranenburg presenteerde zijn boek met backstage herinneringen aan zijn tijd bij Herman Brood, Gruppo Sportivo en Sweet d' Buster.  Er waren veel muzikanten en ex Wild-Romance leden en natuurlijk werd er flink wat muziek gemaakt. Ook was het een weerzien met oude bekenden, die we vaak bij concerten troffen en mooie tijden mee beleefd hebben. Supergave middag gehad.  
HARINGROCK
En tot slot maakte ik met dit papier een fotoverslagje van het Haringrock festival op 9 juli in Katwijk. Wij kwamen vooral voor the GlamRocks, Dilana Smith (ja dezelfde als bij de Unoriginals) en de Rootsriders maar Mark Martel met zijn Queen experience was een onverwacht feestje!
  

Verder heb ik niks meegemaakt...