6 november 2022

Workshop 3 van het planner retreat

Vandaag heb ik me even kwaad gemaakt en de foto's van workshops 3 van Reanna en Lisanne verder afgemaakt. 

Omdat de 2e pagina van workshop 2 (zwart-wit) een halve tabpagina is, heb ik voor de linkerzijde ook een halve pagina gebruikt.  


De tweede pagina die we maakten tijdens de workshop was een kerstpagina.  Ik kon niet alle foto's kwijt op de eerste twee, en heb een tijdje zitten puzzelen hoe ik het zou oplossen, de achterkant van de herfst pagina past niet echt naast die van kerst. 
 
We mochten wat restpapier meenemen en daarmee heb ik een halve pagina gestanst en zo een soort overgang van herfst naar kerst op 1 pagina gecreëerd.  Uit rood papier heb ik de hulst gestanst en  bewerkt met het glittersneeuw dat we cadeau kregen en ook op de kerstroos en lantaarn zit.
Links ben ik alleen de reinforcers vergeten, maar dat is inmiddels bijgewerkt.

UIt de papieren zak waar al onze materialen voor de workshop in zaten heb ik de library pocket gemaakt. Je ziet nog net wat ijssterren.  

Een paar weken na het retreat kwam er nog een toetje!  De materialen hadden we tijdens het weekeind al ontvangen, maar tijdens de online workshop maakten we deze supergave shaker tag.

Verder heb ik niks meegemaakt...

1 opmerking:

Marjolijn van Elsberg zei

Het shakertje heb ik ook gemaakt, heel erg leuk in je planner. De andere pagina's zien er ook erg tof uit.