10 oktober 2022

ECD Planner Retreat workshop 1

In het weekeind van 1 en 2 oktober organiseerde Doe@ding een gaaf event: twee dagen retraite in een luxe hotel, 4 workshops inclusief alle materialen die je nodig had, een, goodiebag, lekker shoppen en heel veel gezelligheid! 

Workshop 1 werd gegeven door Esther en Marjolijn en dit was bijna een mini-album, zoveel extra plekjes waar je foto's en tags in kan verstoppen. Ik heb er nog een extra paginaatje bij gemaakt en in totaal iets van 25 foto's verwerkt. Het weegt ruim 1,5 ons!  Voorpagina

Acterpagina en extra pagina 

Voorpagina helemaal uitgeklapt

Happy Shopping
De pocket maakte ik van een zakje dat we kregen waar materiaal in zat. 

Het journalling kaartje en het rolodexkaartje komen ujit mijn eigen "stash" (vrij vertaald in der loop der jaren verzamelde rotzooi die je bewaart totdat het na jaaaren een keer van pas komt  bij het scrappen) 

In deze pagina zijn allemaal tags verstopt met foto's van het designteam, Marlous van Doe@ding en Els van Elizabeth Craft Designs en de andere harde werkers die ons flink hebben verwend. 


Op de onderste flap een impressie van het avondprogramma: er was een quiz, gevolgd door een hilarische bingo met Els en Devid en daarna zong Devid een paar songs. Tussendoor kon je een fotoshoot doen met allerlei attributen.


De achterpagina is een pop-up kersttafereel. Ik vond dat het een ijsbeer was, dus heb hem met witte en bruine inkt bewerkt. Ijsberen zijn altijd een beetje viezig van kleur.. Foto's van mijzelf en onze groep tijdens deze workshop. En van de heerlijke hoofdmassage.

De extra pagina. Met drie tabs en 9 foto's er in verwerkt. 
Ook bij de andere workshops hebben we supergave dingen gemaakt. Die uitwerking en foto's komen later. 

Verder heb ik niks meegemaakt...

3 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Hij is echt super gaaf geworden. En wat heb je er ontzettend veel foto's in kunnen verwerken. Echt een compleet overzicht van een onvergetelijk weekend!!!

Anoniem zei

Wat een ontzettend leuk project heb je er ban gemaakt.Lekker veel foto,s,dus dat zal een dik pakketje zijn.Die uitklappagina vind ik ontzettend gaaf! Leuk dat je het zo snel hebt afgemaakt,dan blijft het niet liggen zoals bij mij vaak gebeurd.En Marjolijn,het plezier straalt van jullie gezichten.
Groetjes Anita

Anoniem zei

Wat een leuk boekje heb je gemaakt. Het was absoluut een leik weekend. Hopelijk volgend jaar weer
Groetjes Kim