4 september 2022

Minialbum Sicilië 2010

Bij Scrapfever kun je de komende beurzen een superleuke workshop volgen. Je maakt een mini albumpje dat gebonden is met boekbindlinnen, en kunt tijdens de beurs zelfs twee fotootjes laten printen voor in het album.  Het album kan je daarna thuis nog aankleden met extra fotootjes en eigen embellies en stansjes. Op de workshoptafel een heleboel van deze boekjes om nog meer inspiratie op te doen.  Eerst hebben we natuurlijk het een en ander uitgeprobeerd, want zo'n workshop moet in 1 tot 1,5 uur  te doen zijn, en ook geschikt voor beginners.    

In april maakte ik daarom al deze twee albumpjes voor mijn schoonzus en het schoolgala van mijn dochter in 2014.  Kortgeleden heb ik nog het Siciliëboekje met foto's uit 2010 gemaakt. 
Voor de uiteindelijke workshop maakte ik o.a. deze voorbeelden met oude vissersbootjes en één met kunst in de natuur.

 
Materialen:
tzt bij de webwinkel van Scrapfever *Workshop Pakketten – Scrapfever 
  
Verder heb ik niks meegemaakt...

1 opmerking:

Marjolijn van Elsberg zei

Super gaaf je albumpje, en gevuld met foto's!! Zo leuk en een prachtige herinnering voor Jacky zo.