26 augustus 2022

De eerste kerstkaart...

Moet niet gekker worden...augustus en Jo maakt al kerstkaarten :P

Van Scraplijn kreeg ik een flipkaartje waarbij het middendeel omdraait als je het openvouwt, en je op de achterkant nog een verrassinkje te zien krijgt. Vond ik zo leuk, en ik heb de stans (nog) niet, dat ik lineaal, potlood  en snijmes erbij heb gepakt en zelf zo'n kaartje heb gesneden.  Hier zie je een beetje hoe het in elkaar steekt.


Het papier met de herten vond ik zo leuk, daar wilde ik graag mijn rendierstansjes bij gebruiken.  En toen werd het al snel een kerstkaart. Dit is de voorkant dichtgevouwen.

2 opmerkingen:

Anita zei

Leuk kaartje Jo.
Ben benieuwd hoeveel kerstkaartjes je gaat maken :-)
Groetjes anita

Marjolijn van Elsberg zei

Prachtig weer. egoed begin van je kerstkaarten en deze Die-set gaat je echt helpen.