13 mei 2022

Zeppelinproject met Stamperia Aviator & Airship

Sir Vagabond is vertrokken uit Japan (mijn vorige kijkdoosproject) en op reis gegaan. Deze week maakte ik een gaaf Zeppelinproject met de Aviator set van Stamperia. De kijkdoos, een oud plantenbakje,  heb ik hergebruikt en vast niet voor de laatste keer. 


De Zeppelin heb ik boven de kijkdoos bevestigd met twee sateprikkers en wat verpakkingstape. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk :) 

Het 3D effect is lastig te fotograferen, maar op de foto's hieronder kan je het een beetje zien. Alle randjes met donkere inkt bewerkt en hier en daar wat witte wax aangebracht om diepte effect beter te zien. 
Nadat ik het frame van de kijkdoos met papier heb beplakt heb ik wat extra details aangebracht. Links wat elf gestanste tandwielen die ik met verschillende kleuren wax heb bewerkt. Rechts een luchtballon uit een andere papierlijn van Stampéria, Sealand. Hier en daar inkt, wax en uitgeknipte tesktlabels. 


Verder heb ik niks meegemaakt...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een geweldige creatie geweldig goed bezig. Trots op je

Marjolijn van Elsberg zei

Nou zou ik toch zweren dat ik al een reactie had gestuurd op je blogje maar ik zie hem niet,....
Geweldig is het geworden en zo'n mooi geheel samen, daar zitten weer heel wat knutseluurtjes is. Knap hoe je alles in elkaar gekregen hebt zonder beschrijving. Je kijkbox zit er ook fantastisch uit!