3 november 2019

Kaartjes

Ooo het plaatsen van mijn werk schiet er bij in dit jaar. En ik ben inmiddels al begonnen aan de kerstkaarten voor 2019...... Haha.
Hier wat kaarten die ik in het afgelopen jaar heb gemaakt:
De lijm was nog nat....

 Zoals gebruikelijk stuur ik de verjaardagskaartjes niet óf te laat


 Alhoewel dit kaartje op tijd was.

 En deze volgens mij ook

Verder heb ik niks meegemaakt...

3 opmerkingen:

Kitty zei

Leuke kaarten!

Ellen zei

Leuk die blokken,vouwt dat helemaal platom te posten?

Marjolijn van Elsberg zei

Super leuke kaarten en dat versturen, zo herkenbaar!!! Dit jaar weer Halloween kaarten gemaakt masr niet 1 verstuurd. Ik kwam er op Halloween achter😂😂, ach ja. Volgend jaar maar versturen ipv maken dan. Alhoewel, dat is toch eigenlijk het leukste, het maken!!