18 december 2016

Mini album met tags

Voor een collega die afscheid neemt maakte ik een mini album. In elke pocket zitten twee tags (dank je wel Roelien!!!) met daarop persoonlijke boodschappen en foto's van ons, haar oud-collega's. En als ze ons niet meer mist ......hoeft ze alleen de tags te verwijderen en houdt ze nog een mooi bummetje over om iets anders mee te doen
Het albumpje had ik al eens eerder gemaakt, tijdens een forumdag of forumweekeind. Maar ik wilde 1 pagina méér en de maat van de tags is iets groter, dus het was passen en meten.

Vooral de pagina-binding (of hoe noem je het) kost veel papier vanwege de vele vouwtjes. Maar het is gelukt!Alle tags hebben een verschillend lintje dat ik heb vastgeniet zodat het geheel niet te dik wordt.

 Het papier is van Bo Bunny, Gabriella collection. Perfect voor dit project want de ontvanger houdt van vlinders.

En voor de 100 kan ik lekker strepen:
8 blauw en roze 
37 insect
52 mini-album
58 nietjes
74 stickers
75 strikje
77 tag


Verder heb ik niks meegemaakt...

5 opmerkingen:

Els zei

Schitterend mooi album heb je gemaakt Jo.

Julie Tucker-Wolek zei

Wowwwwwwwwwwww! This is gorgeous!!!!!!!!!!!

Brendaxx zei

Supermooi bummetje!!

Wiebine zei

prachtig gemaakt!
groetjes,
Wiebine

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een leuk album Jolanda. Handig met de tas er nog je vlinder van kranten papier vind ik echt gaaf!