May 18, 2016

Pap 1940-2012

Op het Creatijd forum is Mazina ook gestart met de Secret Scrap Lifts. Ik was dit keer als laatste aan de beurt en heel blij verrast!  Deze layout heb ik namelijk al eens gemaakt, in 2014! Toen met foto's van mijn moeder en ik had nog steeds het plan om een soortgelijke layout van mijn paps te maken.
Dit is 'm:
Op mijn moeders layout gebruikte ik G45 Botanical Garden. Voor mijn vaders layout werd het By the Sea van G45, hij was vroeger zeeman.


En hij leek op Elvis hihi. Vind ik.Dit was in de jaren 80
\

En dit verwijst naar de uitvinding waar hij (en ook mijn moeder trouwens) de laatste jaren van zijn leven zo verschrikkelijk druk mee was.  Hier staan de layouts saampjes als spread. De post met de layout en detailfoto's van mijn moeder vind je hier: http://www.scrappiness.nl/2014/08/mam-1943-2014.html

Ik heb de uitwerkingen zo veel mogelijk gespiegeld en ook foto's uit ongeveer dezelfde tijd gezocht, alhoewel het niet overal klopt, De foto's waar mijn ouders aan tafel zitten bijvoorbeeld, helemaal bovenaan, was één foto die gemaakt is in Egypte.

Verder heb ik niks meegemaakt...

8 comments:

Julie Tucker-Wolek said...

Love love love this! What a beautiful and touching tribute!! LOVING the photos and the grid design!!!!!!!!!!!!!

Kitty said...

Prachtige LO zo Jolanda! De 'look-a-likefoto's' van je vader daarbij kwam een liedje in mijn hoofd op: muss ich denn.... ;)

Brenda said...

Wat prachtig geworden!! Heel mooi zo samen met die andere LO. Dierbare herinneringen verwerkt in deze twee lootjes. Mooi!
Groetjes,Brenda

Alida said...

prachtige en waardevolle spread, heel erg mooi, iets om te koesteren!

Jolanda Goes said...

Kitty, dat is sterk....dat singeltje kreeg ik ooit als kind van mijn vader!!

Monique CreaTijd said...

Prachtig !!

Wilma Voermans said...

Hoi Jolanda! Ik ben niet zo een blogger, naast facebook Instagram en Pinterest blijft er haast geen tijd meer over... Ik zag je aardige comments op mijn blog, dus even op bezoek hier :) Super idee deze layouts van je ouders!! Echt leuk bedacht. Een soort collage .

Marjolijn van Elsberg said...

Wat een mooi eerbetoon aan je vader Jo, en inderdaad, hij lijkt, leek op Elvis in zijn jonge jaren, wow!!! Zo leuk hoe je alles van hem verwerkt hebt in een lay out en zo naast die van je moeder is het een prachtige herinnering. Jammer dat allebei je ouders zo jong overleden zijn. Zo hou je ze wel extra in je gedachten. xxx