16 november 2015

Keepsakes of Philippe

En ook Philippe heeft een schatkist gekregen. Althans, zijn moeder dan :)

Eens een ander theedoosje, dit is een laatje dat in een kistje zit.

 potjes om haarlokje en melkgebitje in te bewaren.

En natuurlijk wat wijze raad.....
 Het mini badeendje is een gummetje. Gekocht bij de "so low"

Verder heb ik niks meegemaakt...

2 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Solow!!! Ja, waar die al niet goed voor is. Vreemd maar ik zou zweren dat ik dit al gezien had en er op gereageerd had maar ik zie helemaal geen comments meer bij je. Heb je ze uitgeschakeld? Of was ik het echt vergeten. Ben ook even niet zo actief geweest met blogs bezoeken moet ik toegeven. Ook deze is weer super!!!

Anita zei

Ik ben al heel lang niet op je blog geweest zie ik Jo.
Ik heb alles bewonderd,je kaartjes en dit prachtige doosje.
Solow is inderdaad een super winkel,gelukkig zit hij niet hier té dicht bij ;-)

Groetjes Anita