31 oktober 2015

Halloween!!

Op het Creatijdforum werd een Halloween kaartenswap georganiseerd. Daarbij werd ik gekoppeld aan Sylvia en heb voor haar dit interactieve kaartje gemaakt:
Het papier is van Graphic 45 en de spinnen van Xenos. Net als de kunststof spinnenwebjes die ik uit cupcakevormpjes heb geknipt. Het spinnenrag kreeg ik van Marjolijn,

 Nadat Sylvia heeft uitgevogeld hoe de kaart open moet, treft ze een zakje botten aan en aan de achterkant van de kaart de toelichting.
 Nadat de kaart verder is opengeklapt wordt de bedoeling duidelijk: make your own skeleton!! Dus ze mag nog even aan de slag haha.


Voor mij heeft Sylvia dit supergave 3Dkaartje gemaakt. Ik ben weg van de flesjes met gif en de leuke teksten en ook de doily is gaaf. Op de foto niet goed te zien maar ook erg mooi, het zwarte karton is geembosst met een spinnenwebpatroon.

Ook hebben we nog een ATC swap georganiseerd maar die loopt nog even door. Daarvan kan ik de resultaten nog niet laten zien, maar natuurlijk wél een klein sneakje....Verder heb ik niks meegemaakt...

5 opmerkingen:

Kitty zei

O geweldig Jo, wat een gave Halloweenkaart heb je voor Sylvia gemaakt! Wat een leuk idee, hahaha, waar wattenstokjes al niet goed voor zijn, hahaha! Dat wordt nog even puzzelen voor haar. Supergave papiertjes en spullen heb je trouwens gebruikt! Naar die cupcakevormpjes ben ik wel benieuwd, ik moet nog maar eens bij Xenos langs, wie weet ligt het er nog. :)

Kitty zei

De kaart die je gekregen hebt is trouwens ook gaaf, leuk ook zo'n shadowbox!

Julie Tucker-Wolek zei

Love love love these!! GORGEOUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marjolijn van Elsberg zei

Hij is prachtig Jolanda, en wat een gaaf boekenrandje!!! hihi. Mooie kaart ook van Sylvia en wat een leuk sneakje, grrrr. ik zie niks!

Heidie zei

Wat een schitterende kaart heb je gemaakt. En die je hebt mogen ontvangen is ook super.

liefs Heidie