9 augustus 2015

Kersen eten en vintage family photo ATC

De Secret Scraplift op het SA forum blijft leuk om te doen :)
Dit keer had Mazina een prachtig origineel uitgezocht waar bij beide groepjes niet veel meer van is overgebleven. Dit is mijn uitwerking:
Laatst kwam Ed zijn oudste tante even aanwaaien, ze is 84 jaar. Omdat Jacky net haar rijbewijs heeft en een beetje wil oefenen gingen ze naar de kersenboomgaard bij Haarzuilens om even lekker  te genieten van de kersen en de speeltuin!

Het papier is G45, ik heb twee verschillende lijnen gecombineerd.

 De houten kers en lettertjes heb ik bewerkt met embossingpoeder en de heattool.


Ook deed ik met Kitty en Monique op het Creatijd forum een ATC swap met als onderwerp Family Vintage Photos.
Mijn uitwerking:Op de foto zie je mijn  eigen opa, Henk Mantel tijdens zijn werk als postbode. Het jaartal weet ik niet meer maar in de familie archieven van mijn moeder vond ik zijn aanstellingsbrief, loonstrookjes, bevordering naar "besteller der eerste klasse" en een oorkonde van 40 jarig dienstverband. Erg leuk om allemaal door te bladeren!


Verder heb ik niks meegemaakt...

6 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

Gorgeous! LOVING the photos and all the cherries!!!!!

Anita zei

Leuk lootje en atceetjes Jo,heerlijk dat je weer wat hebt kunnen maken!
groetjes Anita

Kitty zei

Zo te zien was het goed kersen eten 😉 enne, Monique en Kitty zijn van het CT forum 😁

Scrappiness zei

oeps...slip of the pen :) ik heb het aangepast Kitty!

Marjolijn van Elsberg zei

Super lootje weer, leuk ook de foto van je opa op de atc.

Tjarda zei

Hartstikke leuk gemaakt Jolanda leuk ook om je opa, mijn vader zo terug te zien. Lieve groet