6 juni 2015

Cowin' around

't Is maar gelukkig dat Mazina de secret scraplifts blijft organiseren op het SA forum, anders maakte ik geen layouts meer!!  Ach het komt wel weer.De Schotse Hooglander heb ik zelf gemaakt op een workshop bij Wil de Haas groendecoraties en bestaat uit een frame van metaal dat is opgevuld met hooi. Dat geheel wordt in plastic gewikkeld en  vervolgens bekleedt met heeeeeeeel veel kokosdraad.

Verder heb ik niks meegemaakt...

5 opmerkingen:

Je@net zei

Wat gaaf, Jolanda. Zowel de lo als de Hooglander zijn hartstikke mooi geworden!

Julie Tucker-Wolek zei

Love love love this! LOVING that photo and the wood grain!!!!

Marjolijn van Elsberg zei

Wat mooi Jolanda, je hooglander!!! Hij lijkt in eerst instantie net echt, ik vond alleen de hoorns wat vreemd, daardoor ging ik verder lezen naar wat het nou was. Enne lay outs? Wat zijn dat ook al weer? hihi. Bij mij komt er jammer genoeg ook niks meer van. Misschien moet ik toch ook eens meedoen met zo'n secret lift. Superleuke lay out heb je er van gemaakt, mooie achtergrond met dat hout en leuke teksten en details er om heen. Leuk dat je weer eens op mijn blogje was.

Els zei

Heel mooi gemaakt deze layout en zo leuk die 'This is the story'
Groetjes, Els

Anita zei

Oh Jo wat een gave LO,en die Schotse,wat heb je dat cool gemaakt,ik dacht ook dat ie echt was....
Tot ik verder las :-)
En waar zijn je kaartjes die je bij Sandra hebt gemaakt?

Groetjes Anita