8 oktober 2014

Me, mySELFIE and I

Deze geniale  titel zag ik bij Ellen en moest ik gewoon een keer gebruiken!
Ook deze layout maakte ik naar aanleiding van een secret scraplift. Ik kreeg een heel CAS (clean and simple) voorbeeld om te liften maar dat is dus echt niet mijn stijl :) daarom heb ik er een flinke make over van gemaakt en alleen de schuine lijnen heb ik behouden!

Ik had een makkie want voor de achtergrond gebruikte ik gewoon de kaft van een
papierblok van de Action. De vlinders en vogel zaten als stansjes in dit blok, dus het ziet er uit als veel werk maar was qua tijdsbesteding behoorlijk clean and simpel hihi.

En voor de 100 kan ik afstrepen:
6. kant
20. paperclip
27. SELFIE
33. Vlinder
35. Tag
66. Touw


Verder heb ik niks meegemaakt...

8 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

This is gorgeous! I loveeeeeeeeee the colors, the rays and the butterflies!!!!!!!

scrapsylz zei

die titel is inderdaad geweldig!! (ga ik ff onthouden), maar door het gebruik van je Actionblok en de stansjes heb je het toch CaS weten te houden, knap hoor. Mij lukt dat nooit

Anita zei

Hee wat een leukie Jo.
Grappig die kaft van het blok, lijkt idd heel veel werk.
Je kunt "journaling" ook wegstrepen of had je die al?

Groetjes Anita

Els zei

Een pracht lootje en zo leuk dat je deze achtergrond hebt gebruikt.
Groetjes, Els

Kitty zei

Kijk, dát is nou creatief gebruik van zo'n kaft, think outside the block als het ware ;) Het is een geweldige layout Jo! Oja, en op nr 52 in de 100 staat nog recycling? We helpen je wel hoor, hahaha ;)

Marjolijn van Elsberg zei

Makkie of niet, hij is echt hartstikke leuk. De titel had ik ook al gespot en vind ik genieaal bedacht, niet dat ik nou zoveel selfies maak maar toch. Leuk je achtergrond, ik ken het blok wel dnenk ik, heel mooi gedaan Jo.

Tjarda zei

Wat een leuk ontwerp, en je staat er leuk op.

Tjarda zei

Hoi jo;anda, wat heb je dat weer leuk en mooi gemaakt. Je staat er erg mooi op
Tjarda