17 september 2014

Weekmenu, kaartje en achtergrondjes swap

Een UFO (UnFinished Object) dat al sinds 2012 lag te wachten om te worden afgemaakt. Zat destijds in de oktoberkit uit 2012 van Scrapfever en ik koos de kleur blauw vanwege het papier. Inmiddels is er een nieuwe keuken geinstalleerd en die heeft heel andere kleuren maar dat maakt niet uit.

Het  idee is nog steeds bruikbaar: weekmenuutje maken, ingredienten verzamelen en een voorberwerkt lijstje voor de boodschappen, wat zo mee kan naar de winkel. Het lettertype kun je hier gratis downloaden


Ook maakte ik deze kaartjes afgelopen week:

Voor mijn nichtje Chantal die 17 werd


En op het creatijd forum organiseerde Sandra een achtergrondjes swap. Je maakt een achtergrondje voor iemand en diegene maakt daar weer een kaartje mee. Ik ruilde met Sandra en kreeg dit achtergrondje:En dit achtergrondje maakte ik voor Sandra:


Verder heb ik niks meegemaakt...

2 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Echt superleuk je menu kalender. Jammer dat hij niet bij de kleurtjes van je keuken past maar misschien moet je je daar ook niet teveel van aantrekken! Je kaartjes zijn echt supergaaf, dat je daar nog zo enthousiast mee aan de slag bent gegaan wie zou dat nou toch denken. Een prachtig achtergrondje heb je ook gemaakt maar dat is aan jou wel besteed, lekker techniekjes uitproberen.

Tjarda zei

Hoi Jolanda,

Wat heb je weer een prachtige dingen gemaakt. Vooral de lo van di uiltjes vind ik erg mooi.

Liefs Tjarda