July 27, 2014

kaartje en box in flower

Vandaag kwam mijn vriendin Barbara scrappen. Er stond geen wind dus we konden heerlijk buiten zitten en ik ben lekker productief geweest!

Dit kaartje heb ik gemaakt, naar een lift die op het Creatijd forum stond. Ik heb er een bijpassende envelop bij gemaakt.Ook ik ben overstag gegaan en heb een paar Stampin Up producten aangeschaft waaronder de enveloppen punchboard. Een gaaf stukje gereedschap waar je behalve enveloppen ook allerlei leuke doosjes mee kan maken. Deze vond ik op Youtube bij Pootles Papercraft

Zijn ze niet superschattig!!?

Of ik iets voor "de 100" kan afstrepen weet ik niet. Jammer genoeg is het Scrapfeverforum opgehouden te bestaan. Er waren niet zo heel veel actieve leden meer, maar met elkaar vormden we een warm clubje dat veel lief en leed met elkaar heeft gedeeld en ook erg veel leuke activiteiten.  Gelukkig zijn we warm onthaald op het Creatijd forum! 

Verder heb ik niks meegemaakt...

10 comments:

Anita said...

Ontzettend leuk kaartje Jo, en de doosjes zijn zo schattig...ik heb de link opgeslagen :-)

Groetjes Anita

Kitty said...

Ja jammer van SF, ik mis De 100 ook, ik hiels alleen op het forum precies bij hoe ver ik was. Maar ik moet nog wel ergens de complete lijst hebben geloof ik. De doosjes zijn prachtig, kaartje ook. Leuk om in het filmpje eindelijk eens iemand te zien die rilt en vouwt zoals ik: rillen aan de goede kant, net zoals ze bij Hallmark doen en, zag ik laatst, bij Ikea (de kartonnen Kassett dozen)

Marjolijn van Elsberg said...

Wat een leuke doosjes Jo, ik ga ook eens naar het linkje kijken.

Julie Tucker-Wolek said...

So gorgeous! LOVING the butterflies and the boxes!!!!!

Margot said...

Lief die doosjes! Het kaartje is ook mooi!

Alida said...

mooi kaartje en leuke doosjes en SU is erg verslavend, dus pas maar op...

Marjolijn van Elsberg said...

Ohhh, ik was al bij je langs geweest zie ik nu (shame on me) Maar over dat prachtige kaartje had ik nog niks gezegd, heel erg mooi is dat met de vlinders en de achtergrond, is dat een stempel? Gaaf!

Brendaxx said...

Heel mooi je kaartje met bijpassende envelop! Je deussies vind ik echt fantastisch!! Super!
Lekker zo'n dagje freubelen samen. Ik heb voor donderdag weer een dagje gepland met 2 scrapdinnetjes :)
Groetjes,Brenda

Je@net said...

Mooie kaart, Jolanda, en die box in a flower vind ik helemaal geweldig. Prachtig gemaakt!

Ellen said...

leuk die doosjes , dat buitenste omhulsel had ik er nog niet voor gezien. ha, ha dus ook jij overstag voor SU . Waar moet de wereld naar toe???