June 18, 2014

Easter Buddies

Het is al weer een tijd geleden dat het Pasen was. Maar deze layout had ik ingestuurd voor een chinese fluistering / secret scraplift op het Scrapfeverforum dus ik moest eerst wachten tot hij daar gepubliceerd werd!

Mijn dochter en een vriendje deelden namens de winkeliersvereniging kort voor Pasen chocolade-eitjes uit aan het winkelend publiek in Woerden. Ze mochten zich verkleden als Paashaas :) Gelukkig maakte het verdiende bedrag een hoop goed.

Het papier is van Graphic 45


 Met behulp van twee kleuren Liquid Appliqué en de heattool maakte ik het randje rond de layout.En dit was de sketch die ik moest liften:

Papier is van Graphic 45 en de sketch was best lastig, heel gedetailleerd.


Verder heb ik niks meegemaakt...

6 comments:

Marjolijn van Elsberg said...

Hele leuke lay out en ook een super titel!!! En at ziet Jacky er leuk uit!!!!! ;)

Julie Tucker-Wolek said...

Love love love this! LOVING the photos and the circles!!!!!

Alida said...

erg leuk geworden

Brenda said...

Superleuke layout geworden Jo! Grappige foto ook. Het papier wat je hebt gebruikt vind ik superrrmooi!
Groetjes,
Brenda

Kitty said...

Nou dacht ik toch dat ik hier al op gereageerd had, maar dat is dan zeker op een andere plek geweest. Het is een leuke layout, grappig en met heel veel details, gaaf!

Margot said...

Deze is gaaf! Perfect dit papier bij de foto! Het randje rondom is ook leuk!