18 april 2014

Hiking Birthday

Deze layout heb ik al een poosje geleden gemaakt naar aanleiding van de Secret Scraplift op het SA forum.
Papier is allemaal van Prima. De foto is gemaakt op mijn verjaardag. Omdat mijn moeder nog maar net was overleden, had ik geen zin om er iets aan te doen. We zijn die dag lekker met zijn drietjes gaan wandelen in Oud Amelisweerd en onderweg hebben we gepicknikt met taart. Zo was het toch nog een leuke dag!

Verder heb ik niks meegemaakt...

9 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

So beautiful!! LOVING the colors and the flowers!!!!!

Alida zei

schitterende LO, heel erg mooi

Je@net zei

Mooie lo, Jolanda, en wat een prachtig papier.
Fijne paasdagen!

Annelies zei

Ik vind het een hele mooie LO. Prachtig papier ook!

scrapsylz zei

Hoi Jo, dank voor je berichtje op mijn blog. Ik heb gegoogled voor een bedrijf wat negatieven en foto's kan digitaliseren, maar er zit nogal wat prijsverschil in. Mijn z/w negatieven zijn 6x6 cm en waren allemaal losgeknipt van elkaar, ik heb ze bij Scanit.nl in Zevenbergen/Klundert op dvd laten zetten, was 0,65 per foto + 7,95 voor de dvd. Viel me erg mee, alleen ze repareren dan geen krassen e.d. Had ze binnen 4 dagen in huis. In Amsterdam zit ook een bedrijf, (scancorner) maar die vroegen 1,49 euro per negatief, krassen e.d. worden dan wel gerepareerd. Ik heb wel zelf een negatiefscanner, maar daar past dit formaat dan weer niet in.
Overigens, mooie layout met prachtig papier!

Brendaxx zei

Erg mooie Lo Jo!
Fijne Paasdagen!

Marjolijn van Elsberg zei

Echt superleuke lay out ik zou bijna zweren dat ik hem eerder had gezien maar dat zijn vast de foto's geweest die je toen geplaatste hebt. Enne waar blijft die paashaas nou???!!!

Scrappiness zei

De foto van Ed en mij stond op facebook, daar ken je hem van. En de paashaas moet helaas nog even wachten, die heb ik verwerkt in een chinese fluisteringen...

Ellen zei

leuke foto's Jo en mooie fleurige layout. leuk zoals je die kleine lettertjes hebt gedaan