6 december 2013

Together is a great place to be

Een foto van Jacky en mijn moeder in Londen. Ik heb hem al een tijdje geleden gemaakt maar omdat het onderdeel was van de secret scraplift op het SA forum kon ik hem natuurlijk niet showen voordat iedereen geweest was!
 Het papier is van Maja Design. Het " uitgescheurde"  notitie blaadje heb ik gemaakt met het design papier en de bind it all. De scheur bovenin is eigenlijk een klein foutje...ik doe altijd te wild met de distresser en dan verschijnt er een grote scheur in het papier...


 Hieronder zie je het origineel dat ik mocht liften. Ik heb de elementen en de indeling vrij nauwkeurig gevolgd(op de vlaggetjes na), maar door een andere materiaalkeuze wordt het een totaal andere layout. 


 In plaats van een vlaggetjeslijn onderaan, heb ik een vogeltjeslijn gemaakt en het rechthoekige tekstelementje vervangen door een ovalen vintage frame.
 De positionering van het papier is hetzelfde, ook het touwstrikje zie je hier terug. In plaats van verfachtergrond met bubbeltjesfolie, heb ik een mask, structuurpasta en inkt gebruikt voor de achtergrond. De strookjes tekst wilde ik eerst niet doen maar op het laatste moment nog toegevoegd.
Onder de titel zie je kleine strookjes van restjes papier en van de rand die je er afsnijd.  De titel was een ideetje van Marieke, dank je wel!!
 Onder de foto zie je ook nog een klein randje van de afsnijrand van het papier. In plaats van de postzegelrand op het origineel heb ik dit hoekrandje gemaakt.
Nou ik ben heel benieuwd of jullie het origineel herkennen in mijn layout :)


Verder heb ik niks meegemaakt...

7 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

these are gorgeous!!!! loving the colors!!!!

Je@net zei

Een prachtige lo, Jolanda, en wat een mooie details!

Unknown zei

ooooh die is mooi zeg. Die pasteltinten zijn prachtig bij de foto! Heel heel heel erg mooi.

Marjolijn van Elsberg zei

WAt is ie toch mooi JO, echt een prachtige lay out en ja hoor de lift is nog te herkennen! Prachtige papierkeuze en hele mooie leuke details maar daar ben jij heel erg goed in!!! En ik had het al gezegd maar wat lijkt Jacky op je moeder!

M@ureen zei

Wow, wat een prachtige LO!

Greetz,
Maureen.

scrapsylz zei

ik ben blij dat ik hem nu in het groot kan zien, qua details heb je toch wel heel veel van het origineel gebruikt. Daar had ik wat moeite mee, want de layout die ik als lift kreeg, was een beetje donker om de details goed te kunnen onderscheiden. Dit is echt helemaal mijn smaak!

Kitty zei

Jeetje, wat kan het dan anders uitpakken zeg! Het is een prachtige lo geworden, echt super! Het origineel is trouwens ook leuk!