22 november 2013

Oost, West .... personal challenge

Van Sara kreeg ik op het Scrapfeverforum de volgende opdracht:
"Jij mag voor mij een LO maken met papier naar keuze. Maar... ik hoop dat je dubbelzijdig papier hebt Wink Dan kies je er ééntje uit, je snijdt 't in twee en één helft mag je maar gebruiken. Hoe je dat gebruikt, mag je verder zelf creatief invullen.
Verder mag je wel embellishments gebruiken en cardstock uiteraard, maar géén ander designpapier.

Dan heb ik daarnaast nog een andere 'vereiste'... ik weet dat je in een heel leuk huis woont met een prachtige groene omgeving. Maar ik ben heel benieuwd naar die groene omgeving in de herfst of winter. Dus graag een foto waarin je iets toont uit je tuin, een overzicht of een klein detail... "Ik heb een vel papier gekozen van Graphic 45. De bloemen vond ik perfect passen bij de wielen van de bolderkar!
Hier heb je een goede indruk van het uitzicht waar wij van genieten vanuit ons huis. Het is nu een week ná de foto en ook de laatste blaadjes zijn nu van de kastanjeboom gewaaid.


 De andere kant van het papier heeft een "Brigitte bardot" ruitje, zoals mijn moeder dat vroeger noemde. Het wagenwielenthema heb ik doorgevoerd op de hele layout.En van mijn "de 100" lijstje kan ik wegstrepen:
30. spreekwoord als titel
65. glimmer glam (de druppels op het cardstock en op de structuurpasta)
90. puffy paint (de hartjes van de wagenwielen)
100. foto zonder mensen

Verder heb ik niks meegemaakt...

9 opmerkingen:

... van Sara zei

Opdracht geslaagd! Een heel mooie LO met een heel mooie foto, tof geheel!

Marjolijn van Elsberg zei

Ik vind dat je de opdracht keurig hebt uitgevoerd, helemaal geslaagd!!! en wat is het toch mooi bij jullie, zucht,.........
Mooi papier heb je ook gebruikt en wat een leuke sketch!!! die ga ik onthouden!

xxx

TimTop Creatief zei

Mooie lo zeg

Julie Tucker-Wolek zei

This is gorgeous! LOVING the photos, the stenciling and the flowers!!!

Unknown zei

Je hebt alles weer goed doordacht Jo. Je lay out is prachtig zo. En wat heb je een mooi uitzicht zeg!

Lekker dat je ook voor de 100 weer wat dingen hebt weg kunnen strepen.

Wilma Voermans zei

Hij is super leuk geworden!

scrapsylz zei

wat een leuke uitdaging en een super uitzicht. Zo wil ik ook wel wonen hoor! Het wagenwielthema heb je prima doordacht en ook nog een super uitgevoerd, past gewoon helemaal! Dubbbelzijdig papier is in zo'n geval toch een uitkomst.

Je@net zei

Wat een mooie lo, Jolanda!

elske zei

gave lo ,maar wat een schitterend uitzicht heb je ,heerlijk