17 juli 2013

What's cooking??

Onze buurman heeft een ouderwets houtgestookt fornuis. Hij was ongeveer de enige die het apparaat mooi vond, dus met elkaar besloten we om het fornuis één keertje uit te proberen en daarna zou hij er dan maar afscheid van nemen.
Maarrrrr......wat een succes bleek het te zijn! We hebben er een hele gezellige avond mee beleefd en heerlijk gegeten. De afbakbroodjes konden zó in de oven en met de grillpan en wok werden allemaal lekkere dingen gemaakt! Toen het kouder werd konden we lekker warm rond het fornuis "barhangen". Eind van het liedje: fornuis gaat niet weg, het staat weer netjes in onze garage tot het volgende gebruik :)De layout heb ik gemaakt naar aanleiding van een personal challenge die ik kreeg van Sara op het SF forum. Ik mocht een layout liften en kreeg de keuze uit drie van haar eigen layouts - superleuk idee :)
Verder moest er een zwart-witfoto op (de foto's zijn een mix van kleur en zwart wit) en géén personen. Een stukje been van de buurman telt niet toch...?

Het papier is van de Action. De embellies zijn allemaal die-cuts. Van de dame heb ik er twee op elkaar geplakt met 3d stickertjes ertussen.
 Rond de layout heb ik een dubbele rand gemaakt met Liquid Appliqué. En uit het papier heb ik een aantal vierkantjes gesneden om een roostervorm te krijgen.


 De groene letters zijn van Prima marketing, de rode van Basic Grey. En de roze America craft thickers.


Verder heb ik niks meegemaakt...

9 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

This is gorgeous! I loveeeeeeeeee the colors, the grid design and that little girl!!!

... van Sara zei

Heel mooie uitwerking Jo! Opdracht geslaagd hoor :)
Leuk ook dat je zoveel details laat zien. 't Meisje aan de zijkant is net in de wok aan het roeren :)

Alida zei

wat een leuke LO heb je gemaakt Jo en wat een leuke journaling, ik zie het zo voor me, ziet er heel gezellig uit.

Kitty zei

Wat een geweldige layout!

Brendaxx zei

Je LO vind ik helemaal geweldig Jo!! Wat ook een origineel onderwerp heb je gekozen! Prachtig dat oude fornuis,mooi dat het zo nog van pas komt als BBQ ;) Hoop niet dat je het te vaak uit de schuur hoeft te halen want die dingen lijken me loodzwaar! Groetjes en geniet van het lekker weer,Brenda

Marjolijn van Elsberg zei

Leuk, leuk leuk Jo en wat gaaf dat fornuis. doet me denken aan het fornuis dat wij vroeger thuis in de keuken hadden, aangestoken met houtjes en kranten en kolen erin, ohhh wat een tijd. Leuke opdracht kreeg je van Sara en superleuk uitgevoerd, lekker vintage en dat pas helemaal bij het fornuis!

Unknown zei

wat een mooie frisse LO
en wat een geweldig verhaal over het fornuis.
heerlijk toch als je zo met elkaar kan genieten

liefs maris

Unknown zei

heerlijk zeg wat een mooie kleuren kombi..zo zie je maar dat met kraft meer te combineren valt dan je zou denken!

mooi dat raster papier erachter, ik heb dat ook ergens en jouw idee om er wat vierkantjes uit te snijden..dat neem ik lekker mee:)

super gave LO en been van je buurman? valt echt niet op hoor hihih

xox
linn

Wilma Voermans zei

Wat een super layout! Zoveel te zien en leuke details!