15 februari 2013

Mini Album Websters

Melanie organiseerde een online crop op het SA forum. De tutorial bleek een superleuk mini-album dat ik al eens eerder aan de hand van haar beschrijving heb gemaakt. Dát album is inmiddels bij een andere eigenaar dus ik vond het leuk om een nieuwe voor mezelf te maken.
Het is een bummetje met pockets zodat je extra veel mini fotootjes kwijt kunt. Deze heb ik bekleedt met restjes Websters papier.
De sluiting heb ik gemaakt met een stans van Tim Holtz en grungeboard. Dit heb ik bewerkt met embossingpoeder en vastgezet met brads.
Ik heb het album van binnen nog niet verder afgewerkt, dat komt als ik er een bestemming voor heb.Verder heb ik niks meegemaakt...

11 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een schatje zeg.
Ik heb zelf ook vaak dit soort mini's gemaakt, juist omdat ze zo super zijn om kado te geven.

Melanie zei

Hij is weer leuk geworden Jo!!

S. zei

Wow! Hij is mooi geworden. het papier is supermooi, daar hoeft verder niet veel bij he?!

Julie Tucker-Wolek zei

Soooooooo beautiful! LOVING the colors and love love love love the butterflies!!!!

Kitty zei

Wat een prachtig boekje heb je ervan gemaakt Jo! Super!

nit@ zei

ik vind hem werkelijk prachtig geworden!
groetjes
anita

Ria zei

Wat een gaaf boekje is het geworden !!!

groetjes Ria

Anoniem zei

great to meet you www.scrappiness.nl blogger found your blog via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your blog http://massive-web-traffic.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer most cost effective services to increase website traffic at this website http://massive-web-traffic.com

Hilde zei

Heel professioneel zeg, moooooi !
Liefs,
Hilde

scrapsylz zei

wow, wat is dat mooi geworden, zo leuk met al die pockets om te vullen! Deze moet je gewoon zelf houden, hoor! Heb je ook zelf eer van je werk!!

Marjolijn van Elsberg zei

Ik zou zweren dat ik hier al een reactie had achter gelaten maar nu zie ik dat ik in gebreken ben gebleven. Wat een leuk en mooi album is dat geworden Jo! Heb je er inmiddels al een bestemming voor?