27 november 2012

My Inner Strength


Sommige bloglezers weten dat ik een turbulente tijd doormaak, die nog niet helemaal achter de rug is.

Als personal challenge op het Scrapfeverforum kreeg ik daarom van Marjolijn de opdracht om te scrappen waar ik nou kracht uit put. Een mooie opdracht maar ik moest daar eigenlijk nog best lang over nadenken… Mijn kracht om door te gaan komt gewoon van binnenuit, ik kan eigenlijk niet echt benoemen waar het vandaan komt.
 

Omdat ik geen portretfoto van mezelf wilde gebruiken, en na zo’n lange tijd er ook weer een beetje moet inkomen ben ik het internet af gaan struinen om inspiratie op te doen. En vond daar een prachtige foto van Sarah Moore met de titel  “inner strength revealed”

De tekst op de andere foto vond ik op pinterest en slaat wat mij betreft de spijker 100% op zijn kop. Nadenken over de journaling hoefde zodoende ook niet meer J  Helaas weet ik niet wie de bedenker is van deze mooie tekst.

Een ander deel van de van de opdracht was vrolijke kleuren te gebruiken en geen groen. Ik heb daarom gekozen voor het vrolijke papier van the Scrapcake. Er zit een heel klein pietsie groen in Marjolijn, dat mag wel toch!? En zwart is een krachtige kleur waar ik erg van houd, dus ook dat heb ik toegevoegd als accent. De flourish is een stansje van memory box, de camee linksonder kreeg ik van Linn en als laatste heb ik een taartonderzetter,  Dusty Attic steenstrips toegevoegd en een randje gemaakt met liquid appliqué.

Uitgangspunt voor de layout was sketch  nr. 234 vanCreative Scrappers.
 
Verder heb ik niks meegemaakt...

14 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Jo, ik zit gewoon met tranen in mijn ogen, zo mooi, zo echt en puur. Ja, ik weet dat je door een hele turbulente tijd gaat en ook dat je een sterke vrouw bent maar wat vind ik je dapper dat je de uitdaging bent aan gegaan. Het was zeker niet makkelijk en ook echt iets om over na te denken, uiteraard was dat goed bedoeld maar dat weet je. Ik vind je echt een topper Jo. Een prachtige lay out is het geworden, mooie krachtige foto en tekst. En de kleuren, ook prachtig. En wat vind ik het achteraf heerlijk dat ik degene mocht zijn die jou uit mocht dagen, je bent cum laude geslaagd Jo. Hieer kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen. Een dikke digitale knuffel van mij.

Alida zei

wow, wat ontzettend mooi en vanuit je hart gemaakt, knap dat je dat op deze manier kunt.

jacqueline zei

Ik heb echt zoveel respect voor jouw jij bent zo sterk, je doorstaat alles en bent zo positief.
Heerlijk dat marjolijn jouw heeft uitgedaagd en dat we weer mogen genieten van je prachtige scrapwerk.
Dikke pluim voor jouw.. die een geweldig mooie LO heeft gemaakt, in prachtige kleuren en heel veel mooie details.

Ik hoop dat we snel weer meer van je werk mogen genieten.

Groetjes Jacqueline

Unknown zei

Wat mooi dat je het zo van je afscrapt! Scrappen kan heel therapeutisch werken!
Je lay-out is prachtig geworden, zowel qua uitstraling als wat betreft de boodschap die erachter zit.

Pas goed op jezelf!

Julie Tucker-Wolek zei

This is GORGEOUS!! I loveeeeeeeee the vines and the title work!!!

Hilde zei

Ik begrijp dat je het lastig hebt, maar je sterkte is het geloof in jezelf.
Ik vind de lay out echt prachtig, hele mooie kleurencombinatie. De mallen van memorybox zijn heel apart, hé.
Heel veel liefs,
Hilde

Margot zei

prachtige lo!

Jenny zei

Jo, ik vind het prachtig hoe jij je gevoelens kunt scrappen.
De tijd die je nu doormaakt is heftig.
Knap om dan zo kleurrijk te scrappen.
Gelukkig blijf je positief.
En de lo vind ik prachtig en mooi.
De foto vind ik super gevonden om jou gevoelens te laten zien.

XXXX Jenny

Brendaxx zei

Brok in mijn keel Jo, wat een prachtige LO! Echt heel heel erg mooi en ontroerend, knap hoe jij je gevoelens zo hebt kunnen scrappen. Ik wens je veel sterkte met alles, ik denk aan je & long-distance-hugs van mij,Brenda

bmartes zei

Watveen bijzondere layout Jo!!
Heel mooi vind ik de foto die je hebt gebruikt.
De kleuren zijn prachtig. Het is echt een heel 'sterk' lootje geworden, zoals jij een sterke vrouw bent!
Liefs,
Arja

scrapsylz zei

wat een prachtige layout, Jo! Je had het niet anders kunnen of moeten maken. Op deze manier geeft hij exact weer, hoe je je voelt en waar je je kracht vandaan haalt! Ik weet dat je een heftige tijd doormaakt, maar ook dat je een hele sterke vrouw bent, juist deze lo bewijst dat maar weer eens! Wat een prachtige manier om je gevoelens te verwoorden, petje af voor jou!!

cvanholstein zei

Had 'm al gezien op het forum, maar nogmaals complimenten.
En niet alleen voor je layout ;)
groetjes, Corina

Marieke zei

Oh Jo, hier word ik stil van!!!
Zo ontzettend mooi, juist bij wat je door moet maken. Ontzettend knap vind ik het ook dat je het zo mooi vast hebt kunnen leggen! Ook ik hoop gauw meer van je werk te zien, maar denk allereerst heel goed om jezelf!! Liefs Marieke

Ellen zei

schitterende layout en de text lijkt je op het lijf geschreven. (Die moet ik onthouden)